ΕΠΣ Χαλκιδικής: Το Σεπτέμβριο η πρώτη συγκέντρωση διαιτητών, σεμινάριο και γραπτές εξετάσεις

Print Friendly, PDF & Email

Η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Χαλκιδικής ανακοίνωσε ότι η πρώτη συγκέντρωση διαιτητών και παρατηρητών για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα πραγματοποιηθεί στις 3/9, ενώ στις 21/9 θα γίνει σεμινάριο διαιτησίας καθώς και γραπτές εξετάσεις υποχρεωτικές για όλους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 19:00 στα γραφεία της ΕΠΣ Χαλκιδικής θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση διαιτητών και παρατηρητών για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2018 – 2019.

Την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 17:00 έως 22:00 στο αμφιθέατρο του ΕΠΑ.Λ. στον Πολύγυρο θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο διαιτησίας καθώς και γραπτές εξετάσεις. Στο σεμινάριο θα συμμετέχουν υποχρεωτικά όλοι, αξιολογημένοι και μη διαιτητές – βοηθοί και επιθυμούντες παρατηρητές να ενταχθούν στον πίνακα παρατηρητών της ΕΠΣ Χαλκιδικής.

Στις γραπτές εξετάσεις θα συμμετέχουν οι μη αξιολογημένοι διαιτητές – βοηθοί και παρατηρητές που θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο τοπικό πρωτάθλημα της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου.

Την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 στο Δημοτικό Στάδιο Πολυγύρου θα διεξαχθούν αθλητικές δοκιμασίες (Τέστ FIFA) για τους διαιτητές – βοηθούς που μέχρι τότε δεν έχουν ενταχθεί σε πίνακες της ΚΕΔ/ΕΠΟ ή έχουν αποτύχει
σε αθλητικές δοκιμασίες της ΚΕΔ/ΕΠΟ.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Για Διαιτητές – Βοηθούς.
1.Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου τύπου Α΄.
2.Ιατρική γνωμάτευση ικανότητας συμμετοχής σε αθλητικές – διαιτητικές δραστηριότητες από δημόσιο νοσοκομείο ή ιδιώτη γιατρό.(Παθολόγο ή Γενικό Ιατρό).
3.Οφθαλμολογική εξέταση από δημόσιο νοσοκομείο ή ιδιώτη γιατρό με σχετικές γνωματεύσεις, οπτικής οξύτητας αντίληψης χρωμάτων.
Για Παρατηρητές
1.Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου τύπου Α΄.
2.Οφθαλμολογική εξέταση από δημόσιο νοσοκομείο ή ιδιώτη γιατρό με σχετικές γνωματεύσεις, οπτικής οξύτητας/αντίληψης χρωμάτων.

Η συμμετοχή όλων, στις παραπάνω δραστηριότητες, που επιθυμούν να ενταχθούν στους πίνακες που θα καταρτισθούν από την επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣ Χαλκιδικής σαν διαιτητές – βοηθοί – παρατηρητές είναι απαραίτητη.
Για διευκρινίσεις θα απευθύνονται όσοι επιθυμούν στον κ. Κωνσταντόπουλο Γιάννη τηλ. 6955 301892.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή