Στον εισαγγελέα 14χρονη – Μοίρασε “ροζ” βίντεο 15χρονης συμμαθήτριάς της

Print Friendly, PDF & Email

Το χειρότερό της εφιάλτη ζει μια κοπέλα μόλις 15 ετών, καθώς είδε προσωπικές της στιγμές, που έχουν καταγραφεί σε βίντεο, να διακινούνται παράνομα στα κινητά τηλέφωνα των συμμαθητών της, με την υπόθεση να έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Open, οι γονείς της 15χρονης έκαναν καταγγελία στην αστυνομία, με αποτέλεσμα μια κοπέλα 14 ετών να συλληφθεί και να οδηγηθεί στον εισαγγελέα και τον ανακριτή.

Η 15χρονη φέρεται να άλλαξε σχολείο διότι το βίντεο ξεκίνησε να διακινείται, κάτι που είχε σοβαρό αντίκτυπο στην ψυχολογία της. Και στο νέο της σχολείο όμως, ο εφιάλτης συνεχίστηκε. Κι αυτό διότι κάποια στιγμή είδε μια συμμαθήτριά της να δείχνει το επίμαχο βίντεο σε άλλους μαθητές. Η κοπέλα το είπε στους γονείς της και άμεσα σχηματίστηκε δικογραφία εναντίον της μαθήτριας επειδή διέδωσε το συγκεκριμένο υλικό.

Η εισαγγελέας παρέπεμψε την 14χρονη στον ανακριτή, με την αστυνομία να χτυπά καμπανάκια και να συμβουλεύει τους γονείς να μιλούν στα παιδιά τους και να τους εξηγούν πόσο σοβαρές συνέπειες μπορούν να έχουν τέτοιου είδους πράξεις.

Πηγή: news247.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή