Λύμπε: “Στον τελικό σφαζόντουσαν άνθρωποι αλλά δεν υπήρξε διακοπή”

Print Friendly, PDF & Email

Σε δηλώσεις του μετά την οριστική διακοπή του αγώνα ΠΑΟ – ΠΑΟΚ, ο τεχνικός διευθυντής τω “πρασίνων”, Ν. Λυμπερόπουλος δήλωσε: «Δεν ξέρω από που να ξεκινήσω. Δεν είδαμε κάτι πρωτόγνωρο. Πριν λίγες μέρες στον τελικό σφαζόντουσαν άνθρωποι, αλλά δεν υπήρχε διακοπή. Κατακρίνω τον άνθρωπο. Δώσαμε την ευκαιρία στον κ. Ίβιτς να φύγει από το γήπεδο και να επικαλεστεί σοβαρό τραυματισμό. Ενα παιχνίδι δικό μας κινδυνεύουμε να το χάσουμε, να χάσουμε βαθμούς. Δεν νομίζω ότι αυτό που το πέταξε αγαπάει το ποδόσφαιρο, αλλά δεν μπορώ να πω πως τα τελευταία 20 χρόνια αυτά συμβαίνουν πρώτη φορά. Εναντίον του Παναθηναϊκού διακόπηκε το παιχνίδι. Δεν πειράζει ας είναι πρωτοπόρος ο Παναθηναϊκός και σ΄ αυτό».

Για το αν ο διαιτητής ήθελε να συνεχιστεί το ματς και από τον ΠΑΟΚ ήταν αντίθετοι: «Δεν ξέρω τι ισχύει. Ρωτήστε τους ίδιους. Είμαι πολύ στεναχωρημένος για την προσπάθεια των παιδιών. Δεν κινδυνέψαμε και ενώ παίζαμε με 10. Και έρχεται μια φάση για να πάρει ο αντίπαλος το ματς έξω από το γήπεδο. Δεν θα πω τίποτα για τη διαιτησία. Δεν αντιπροσωπεύει κανέναν από τον ΠΑΟ να μιλάει για τη διαιτησία. Όλοι έχουν μάτια και βλέπουν. Με στεναχωρεί που θα παίξουμε τα ματς κεκλεισμένων και θα τιμωρηθούμε με αφαίρεση βαθμών για του χρόνου. Γιατί;»

Για τον τραυματισμό του Ίβιτς: «Επιτρέψτε μου να πω ότι έχουν γίνει πάρα πολλά τέτοια περιστατικά. Ο Βλάνταν επειδή έπαιξε και συμπαίκτης μου έχει παίξει σε άγριες συνθήκες. Έτσι όπως τον γνωρίζω έφυγε πολύ εύκολα. Κατακρίνω αυτό που έγινε και μακάρι να μην έχει τίποτα. Δεν νομίζω πως έχει κάτι σοβαρό».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή