Στοπ Βασιλειάδη στη μετακίνηση φιλάθλων του ΠΑΟ και της ΑΕΛ

Print Friendly, PDF & Email

Με απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, απαγορεύεται για λόγους διαφύλαξης της τάξης η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων τόσο του Παναθηναϊκού στα Γιάννινα για το ματς με τον ΠΑΣ στους «Ζωσιμάδες», όσο και της ΑΕΛ στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

«Απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 21ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ – Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο., ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 10-02-2018 και ώρα 19:30 μ.μ., στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων».

«Απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ καθώς και διάθεσης εισιτηρίων σε αυτούς, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 21ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ – Π.Α.Ε. Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 12-02-2018 και ώρα 19:30 στο Γήπεδο Τούμπας».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή