Αρχική FIFA / UEFA Διεθνές Ποδόσφαιρο Θετικοί σε κορονοϊό οι Μικέλ Αρτέτα, Χάντσον Οντόι, με συμπτώματα και παίκτης...

Θετικοί σε κορονοϊό οι Μικέλ Αρτέτα, Χάντσον Οντόι, με συμπτώματα και παίκτης Εβερτον

Στον αέρα βρίσκεται πλέον και η Πρέμιερ Λιγκ μετά τη γνωστοποίηση θετικών κρουσμάτων κορονοϊού τόσο στον προπονητή της Αρσεναλ όσο και και σε παίκτη της Τσέλσι.

Η Πρέμιερ είχε αποφασίσει να διεξαχθεί κανονικά και μάλιστα με κόσμο η αγωνιστική αυτό το σαββατοκύριακο, ωστόσο οι εξελίξεις φαίνεται πως ανατρέπουν τα σχέδια της διοργανώτριας αρχής.

Ο Μικέλ Αρτέτα βρέθηκε θετικός σε έλεγχο για τον κορονοϊό, όπως ανακοίνωσε η Άρσεναλ λίγο μετά από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης. Ο αγγλικός σύλλογος υπέβαλε σε εξετάσεις όλα τα μέλη του, μετά την ανακοίνωση του Βαγγέλη Μαρινάκη πριν από μερικές ημέρες πως βρέθηκε κι αυτός θετικός σε σχετικό έλεγχο, δεδομένου ότι οι κανονιέρηδες αντιμετώπισαν τον Ολυμπιακό στους “32” του Europa League.

Μετά την ανακοίνωση της Άρσεναλ, η Τσέλσι έκανε γνωστό ότι ο 19χρονος επιθετικός της Καλούμ Χάντσον Οντόι, βρέθηκε επίσης θετικός στον ιό και βρίσκεται σε διαδικασία καραντίνας.

Σήμερα η Εβερτον με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως όλη η ομάδα μπαίνει σε καραντίνα διότι παίκτης της, που δεν τον κατονομάζει, διαγνώστηκε με συμπτώματα κορονοϊού.

Μετά τις νέες εξελίξεις η Πρέμιερ πραγματοποιεί έκτακτη σύσκεψη με όλες τις ομάδες της κατηγορίας για να αποφασίσουν τι θα συμβεί. Πλέον, η αναβολή της αγωνιστικής δείχνει πιθανή.

Exit mobile version