Στο Αγρίνιο ο Περέιρα, συναντάει έξι Επιτροπές Διαιτησίας από τη Δ. Ελλάδα

Print Friendly, PDF & Email

H Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ προγραμματίζει εννέα περιφερειακές συναντήσεις, με όλες τις Επιτροπές Διαιτησίας των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων της χώρας.

Αύριο, Πέμπτη 23 Νοεμβρίου, θα φιλοξενηθεί στο Αγρίνιο η συνάντηση για τις ΕΠΣ Ηπείρου, Θεσπρωτίας, Άρτας, Πρέβεζας/Λευκάδας, Κέρκυρας, Αιτωλοακαρνανίας.

Ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής Βίτορ Μέλο Περέιρα και οι συνεργάτες του, θα έχουν την ευκαιρία το απόγευμα της Πέμπτης 23 Νοεμβρίου 2017 για δυόμισι ώρες (17:00 – 19:30) στον πολυχώρο του ΕΜΙΛΕΟΝ (Δοκίμι Αγρινίου) να γνωριστούν και να ανταλλάξουν -δια ζώσης- απόψεις με τις Επιτροπές Διαιτησίας των έξι ΕΠΣ για την βελτίωση του επιπέδου της διαιτησίας αλλά και να συζητήσουν τυχόν προβληματισμούς και προτάσεις προς την ίδια πάντα κατεύθυνση.

Το πρωτόκολλο της επίσκεψης είναι καθορισμένο και η ατζέντα αυστηρή, καθώς η συνάντηση θα είναι κλειστή και θα αφορά την παρουσία μόνο των καλεσμένων Επιτροπών Διαιτησίας.

«Πρόκειται ασφαλώς για μια πολύ μεγάλη επιτυχία της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ και της Διοίκησης της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας το γεγονός ότι η δεύτερη κατά σειρά συνάντηση (ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ 4 – ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ) θα φιλοξενηθεί στην Αιτωλοακαρνανία.

Οι άριστες σχέσεις που διέπουν την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας με τον πρόεδρο (ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΙΚΟΛΕΤΑΣ) και τα μέλη (ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΨΑΛΗΣ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ) της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ διαδραμάτισαν καθοριστικό ρόλο σε αυτή την εξέλιξη.

Η επιλογή της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ως οικοδέσποινα στην συνάντηση της ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ πιστοποιεί για μια ακόμη φορά την εξέχουσα θέση που -με πολύ κόπο- κατέχει η ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ στον ποδοσφαιρικό χάρτη.

Μεγάλο μερίδιο πιστώνεται στην μεθοδική και υψηλού επιπέδου δουλειά που κάνει τα τελευταία χρόνια η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, υπό την καθοδήγηση του προέδρου της, ΒΑΣΙΛΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ και των αξιών συνεργατών του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΨΑΛΗ και ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.

Όλα αυτά, δύνανται βεβαίως να παίρνουν σάρκα και οστά κάτω από την ομπρέλα της στιβαρής και δυναμικής διοίκησης του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ και των συνεργατών του, στην ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ», υποστηρίζει στον ιστότοπο του ο σύνδεσμος διαιτητών του Νομού.

Πηγή: agrinionews.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή