Στο κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ το ΟΣΦΠ – Μπαρτσελόνα με πολλά ειδικά στοιχήματα

Print Friendly, PDF & Email

Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ έχουν πολλούς λόγους για να ποντάρουν στον αποψινό αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μπαρτσελόνα. Ο ΟΠΑΠ προσφέρει περισσότερες από 200 επιλογές συνολικά, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκειά του. Ιδιαίτερα ανταγωνιστικές είναι οι αποδόσεις στα σημεία του, αφού το παιχνίδι Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα είναι στα Ματς του Κουπονιού του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.

Προσφέρονται και έξτρα ειδικά στοιχήματα, για το τι θα συμβεί πρώτο (κίτρινη κάρτα, κόκκινη κάρτα, γκολ, αλλαγή ή τίποτα από τα παραπάνω) στον Νικολάου και τον Μέσι και για τον συνδυασμό κίτρινων καρτών, γκολ, κόρνερ και οφσάιντ των δύο ομάδων. Το ειδικό στοίχημα για τον Ολυμπιακό, με over 2,5 κίτρινες κάρτες, over 0,5 γκολ, over 4,5 κόρνερ και over 1,5 οφσάιντ δίνει απόδοση 7 και για τη Μπαρτσελόνα, με over 1,5 κίτρινες κάρτες, over 2,5 γκολ, over 5,5 κόρνερ και over 2,5 οφσάιντ πληρώνει 6,25.

Επιπλέον κέρδη με τέσσερα Super Paroli για το Champions League

Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ έχουν την ευκαιρία να αυξήσουν τα κέρδη τους και με τέσσερα Super Παρολί για το Champions League. Δύο Super Παρολί προσφέρονται για τον αγώνα Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα. Το πρώτο, με γκολ από τον Πάρντο και τελικό σκορ 2-2, ανεβάζει την απόδοση από το 69 στο 85. Το δεύτερο, περιλαμβάνει 4 ακριβή σκορ, το 1-1,το 2-1,το 1-2 και το 2-3 και δίνει απόδοση 3,50 (από 3,05).

Τα άλλα δύο Super Παρολί, έχουν τις νίκες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, της Μπάγερν και της Παρί Σεν Ζερμέν με απόδοση 1,75 (από 1,59) και τις νίκες της Σεβίλλης, της Νάπολι και της Ρεάλ Μαδρίτης με 8 (από 7,05).

Παίρνεις τα λεφτά σου πίσω από τον ΟΠΑΠ στο Champions League αν ο αγώνας λήξει 0-0

Σε όλους τους αγώνες του Champions League το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ επιστρέφει τα χρήματα στους παίκτες που θα ποντάρουν στο «Ακριβές Σκορ» και τον «Πρώτο Σκόρερ», σε περίπτωση ισοπαλίας με 0-0.

Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ έχουν ακόμη τη δυνατότητα να ποντάρουν στο σύνολο των γκολ των 8 σημερινών και των 8 αυριανών αγώνων του Champions League. Προσφέρονται αποδόσεις για τα 0-15 γκολ, τα 16-20, τα 21-23, τα 24-25, τα 26-27, τα 28-30 και τα 31+.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή