Στο νοσοκομείο με ρήξη αριστερού νεφρού νοσηλεύεται παίκτης του Παύλου Μέλα (vid)

Print Friendly, PDF & Email

Στο παιχνίδι του Παύλου Μελά με τον Ελλήσποντο Μαδύτου, δύο παίκτες των γηπεδούχων, οι Τσουκαλίδης και Πασχαλίδης, τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

“Δυστυχώς σήμερα το απόγευμα γίναμε μάρτυρες δύο πολύ σοβαρών τραυματισμών για την ομάδα μας. Στο παιχνίδι με τον Ελλήσποντο Μαδύτου όπου η ομάδα μας κέρδισε δικαιότατα και εύκολα 2-1 (το τελικό σκορ μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο για την ομάδα μας) ο Σοφοκλής Τσουκαλίδης και ο Λάμπης Πασχαλίδης τραυματίστηκαν σοβαρά ο πρώτος με πτώση στο έδαφος μετά από διεκδίκηση της μπάλας στον αέρα και ο δεύτερος από άτσαλο μαρκάρισμα του τερματοφύλακα Θεοδουλίδη έξω από την μεγάλη περιοχή.

Ο Σοφοκλής διεκομίσθη στο εφημερεύον Παπαγεωργίου με το ΕΚΑΒ όπου διεγνώσθη με ρήξη αριστερού νεφρού. Θα παραμείνει για νοσηλεία στην Ουρολογική του νοσοκομείου Παπαγεωργίου με την ελπίδα να πάνε όλα καλά και συντηρητικά χωρίς να χρειαστεί χειρουργική αποκατάσταση. Ο τραυματισμός στο γόνατο του Πασχαλίδη θα φανεί μετά την μαγνητική τομογραφία που προγραμματίστηκε για την Τρίτη.

Η διοίκηση του ΑΟ Παύλου Μελά εύχεται περαστικά στους παίκτες μας και θα σταθεί δίπλα τους σε ότι χρειαστούν για την αποκατάσταση των τραυματισμών τους”.

Το βίντεο του insport.gr με τις φάσεις των τραυματισμών:

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή