Στο Παγκρήτιο η Εθνική Aνδρών για τα προκριματικά του EURO 2020

Print Friendly, PDF & Email

Φεύγει από το ΟΑΚΑ η Εθνική Ανδρών μετά τα ματς για το Nations League και όπως όλα δείχνουν θα δώσει στο Παγκρήτιο τους αγώνες για την προκτιματική φάση του EURO 2020, ενώ δεν αποκλείεται αν αυτό το γήπεδο “λειτουργήσει” και γίνουν κάποια έργα που χρειάζονται να χρησιμοποιηθεί ως μόνιμη έδρα της Εθνικής.

Η ΕΠΣ Ηρακλείου με ανακοίνωσή της ανάφερει σχετικά με τις επαφές που έγιναν: 

“Σε συνέχεια της παρουσίας του εκτελεστικού διευθυντή της ΕΠΟ, Αλέξη Δέδε στο Παγκρήτιο Στάδιο και την επιθεώρηση που έγινε προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για τους προσεχείς εντός έδρας αγώνες της Εθνικής Ομάδας Ανδρών, σήμερα επισκέφτηκε το δημαρχείο Ηρακλείου στη Λότζια.

Συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο της ΕΠΣΗ, Γιώργο-Πλούταρχο Κουτεντάκη, έγινε συνάντηση με τον αντιδήμαρχο Ηρακλείου και αρμόδιο για το Παγκρήτιο Στάδιο, Κώστα Βαρδαβά.

Ο κ. Βαρδαβάς υποδέχτηκε με χαρά τους κ.κ. Δέδε και Κουτεντάκη, αποδεχόμενος με θέρμη την προοπτική της παρουσίας της Εθνικής Ελλάδας στο Ηράκλειο και στο Παγκρήτιο Στάδιο.
Συζητήθηκαν θέματα που έχουν να κάνουν με τη λειτουργία του Παγκρητίου Σταδίου, τις εγκαταστάσεις, την ασφάλεια ενώ όπως διαφάνηκε μπορούν να αντιμετωπιστούν κάποια λειτουργικά θέματα που υπάρχουν.

Εκείνο που προκύπτει από τις επαφές με τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ Νίκο Τζώρτζογλου και τα στελέχη της Ένωσης, από την επιθεώρηση στο Παγκρήτιο Στάδιο αλλά και από τη σημερινή συνάντηση στη Λότζια, είναι ότι πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις προκειμένου το Παγκρήτιο Στάδιο να αποτελέσει στο άμεσο μέλλον μόνιμη έδρα της Εθνικής Ελλάδας!”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή