Στο πλευρό του Βασιλειάδη ο Τσίπρας για το θέμα της αναδιάρθρωσης

Print Friendly, PDF & Email

Αδιάλλακτος εμφανίστηκε ο Αλέξης Τσίπρας αναφορικά με το θέμα της αναδιάρθρωσης κατά την παρουσία του στο Ηράκλειο.

Ο Πρωθυπουργός μεταξύ άλλων ραντεβού είχε συνάντηση και με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ, Γιώργο Σαμαρά και παρουσία βουλευτών του νομού έγινε κουβέντα και για την αναδιάρθρωση που προωθεί ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το gentikoule ο Γιώργος Σαμαράς ανέφερε τα εξής στον Αλέξη Τσίπρα για το θέμα της αναδιάρθρωσης:

«Και ο ΟΦΗ με το ήθος που τον διακρίνει είναι υπέρ της εξυγίανσης του ελληνικού ποδοσφαίρου. Εμείς δεν είμαστε αντίθετοι με την αναδιάρθρωση όμως όταν γίνεται με σκοπό το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου, το σωστό είναι να ξεκινήσει από κάτω και να πάει προς τα πάνω προκειμένου να διορθωθούν τα κακώς κείμενα».

Από την πλευρά του ο Πρωθυπουργός φέρεται να απάντησε ότι είναι σύμφωνος με την αναδιάρθρωση και τόνισε πως σκοπός είναι να προχωρήσει προκειμένου το ελληνικό ποδόσφαιρο να εξυγιανθεί.

Εν ολίγοις ο Αλέξης Τσίπρας στάθηκε στο πλευρό του Υφυπουργού Αθλητισμού και μένει να φανεί πότε θα πάει στην Βουλή η περιβόητη τροπολογία προκειμένου να ψηφιστεί με την τρέχουσα σεζόν να οδεύει προς το τέλος της.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή