“Στρατηγική ΑΕΚ, ΟΣΦΠ και Επιτροπών να μην στεφθούμε πρωταθλητές”

Print Friendly, PDF & Email

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, ανάφερε για ακόμη μία φορά ότι ο ΠΑΟΚ, είναι πρωταθλητής στο γήπεδο με 67 βαθμούς και ένα παιχνίδι λιγότερο, υπογραμμίζοντας ότι η ομάδα του δεν πανηγύρισε τον τίτλο, εξαιτίας μίας στρατηγικής της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού και των Επιτροπών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

Για τη νίκη και την ψυχολογία ενόψει τελικού: «Θέλω να σημειώσω κάτι πολύ ξεκάθαρο για σήμερα. Ο ΠΑΟΚ έχει 67 πόντους κι ένα παιχνίδι λιγότερο, αυτό με τον Ολυμπιακό. Η δεύτερη ομάδα αυτού του πρωταθλήματος έχει μείον βαθμούς.

Αυτή είναι η πραγματικότητα. Είμαστε περήφανοι για τη δουλειά μας και για ότι έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα. Συνεχίζουμε να σεβόμαστε το ποδόσφαιρο και να δείχνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στις προπονήσεις και στους αγώνες.

Ήταν μία τεράστια στρατηγική για να μην στεφθεί φέτος πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ. Μία στρατηγική δυο μεγάλων ομάδων της Αθήνας και των Επιτροπών. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό που πετύχαμε, εγώ, το προσωπικό μου, οι παίκτες και όλοι όσοι βρίσκονται γύρω μας».

Για τη σημασία του πρώτου γκολ: «Ξανά θα πρέπει να πω για τον κ. Ουζουνίδη, ότι είναι από τους καλύτερους προπονητές στην Ελλάδα. Στο πρώτο μέρος ο Παναθηναϊκός είχε μεγαλύτερη επιθετικότητα και είμαστε τυχεροί που στο ημίχρονο το σκορ ήταν 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να μπούμε με αλλαγμένη στάση και πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Με βάση την εικόνα, πήραμε μία νίκη που την αξίζαμε απόλυτα».

Για τις φάσεις του Παναθηναϊκού: «Ήμασταν πολύ προετοιμασμένοι. Ξέραμε τι έχουμε περάσει, τις στρατηγικές που χρησιμοποίησαν κάποιοι… Σήμερα βρέθηκαν αντιμέτωπες δύο ομάδες που έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο. Βγήκαμε πολύ πιο δυνατοί από αυτό το παιχνίδι, με μία νίκη που την αξίζαμε απόλυτα».

Για τον κόσμο: «Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε την υποστήριξη του κόσμου στο τελευταίο μας παιχνίδι. Να πούμε ένα “αντίο” σε αυτή τη χρονιά. Πρέπει να θεωρούμε ότι είμαστε πρωταθλητές. Θέλουμε πάρα πολύ να είναι κοντά μας στο τελευταίο παιχνίδι, θέλουμε να έρθουν στο γήπεδο».

Για την προετοιμασία των παικτών του: «Ο καθένας έχει στο μυαλό του τον τελικό. Οι παίκτες και οι άνθρωποι της ομάδας. Αλλά ας έχουμε ισορροπία κι ας ετοιμάσουμε αυτό το παιχνίδι όσο καλύτερα μπορούμε. Έχουμε την υποχρέωση να κερδίσουμε τον Πλατανιά, να κάνουμε τους ανθρώπους μας περήφανους και χαρούμενος και μετά θα δούμε τον τελικό. Μέχρι τότε, έχουμε το παιχνίδι με τον Πλατανιά».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή