«Στόχος η αναβάθμιση της εμπορικότητας, καλούμε τις ΠΑΕ να ακολουθήσουν»

Print Friendly, PDF & Email

Η Super League έκανε δεκτό το αίτημα των NOVA και ΕΡΤ η 15η αγωνιστική που αναβλήθηκε λόγω της αποχής που έκαναν οι διαιτητές μετά την επίθεση στον Θανάση Τζήλο, να οριστεί το τριήμερο 12-13-14 Ιανουαρίου και όχι ως εμβόλιμη.

Παρόλα αυτά, η απόφαση δεν ήρθε ομόφωνα αφού η ΠΑΕ Ολυμπιακός προσέφυγε στο διαιτητικό δικαστήριο επιδιώκοντας να την ανατρέψει, με την εκδίκαση να έχει οριστεί για την προσεχή Δευτέρα 7 Ιανουαρίου.

Η NOVA παρακολουθεί τις εξελίξεις με τα στελέχη του συνδρομητικού καναλιού να αναφέρουν χαρακτηριστικά μετά την κίνηση των «ερυθρόλευκων»:

“Πάγιο κριτήριο και διαχρονικός στόχος της Nova, σε κάθε ανάλογη περίπτωση, είναι η αναβάθμιση της εμπορικότητας και η προώθηση της  αξίας του πρωταθλήματος.

Μόνο με αυτό τον τρόπο μπορούν να δημιουργηθούν πόροι για όλους τους εμπλεκόμενους στην «ποδοσφαιρική βιομηχανία», μεταξύ των οποίων και για τον τηλεοπτικό μεταδότη, προκειμένου να είναι σε θέση να συνεχίσει να χρηματοδοτεί τις ΠΑΕ, όπως κάνει σταθερά όλα αυτά τα χρόνια.

Όπως πάντα, η Nova θα συνεχίσει να εργάζεται για τη βελτίωση του πρωταθλήματος  και καλούμε τη διοργανώτρια αρχή και τις ΠΑΕ να κινηθούν προς την ίδια κατεύθυνση”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή