Συγχαρητήρια από τον Απόλλωνα Πόντου στους διαιτητές για το ματς με τον Εργοτέλη

Print Friendly, PDF & Email

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει οι ομάδες να βγάζουν ανακοινώσεις κατά των διαιτητών, όμως ο Απόλλων Πόντους είπε να διαφοροποιηθεί και να συγχαρεί τον Σπύρο Κολυτά και τη διαιτητική ομάδα για την παρουσία τους στον αγώνα με τον Εργοτέλη.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ Απόλλων Πόντου επιθυμεί να συγχαρεί τους διαιτητές της αναμέτρησης με τον Εργοτέλη στα πλαίσια της 1ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League, στο Παγκρήτιο Στάδιο, όπου επικράτησαν με σκορ 2-0 οι γηπεδούχοι. Συγκεκριμένα, συγχαίρουμε τον διαιτητή Σπυρίδωνα Κολυτά της ΕΠΣ Λασιθίου, τον α΄ βοηθό Ισίδωρο Αρμακόλα της ΕΠΣ Κυκλάδων και τον β΄ βοηθό Αντώνιο Αναστασάκη της ΕΠΣ Χανίων, οι οποίοι είχαν αμερόληπτες και δίκαιες αποφάσεις, παρά τις συνεχείς διαμαρτυρίες- πιέσεις των γηπεδούχων. Τα όποια λάθη τους εις βάρος της ομάδας μας θεωρούμε πως ήταν ανθρώπινα και δεν μπορούν επ’ ουδενί να μειώσουν την εξαιρετική τους απόδοση.

Μάλιστα ο διαιτητής κ. Κολυτάς είχε επίσης ακριβοδίκαιη διαιτησία στον αγώνα Κυπέλλου της ομάδας μας με τον Ηρόδοτο, στο ίδιο γήπεδο, πριν λίγο καιρό.

Ευχόμεθα να πραγματοποιούνται παρόμοιες διαιτησίες σε όλη την διάρκεια του Πρωταθλήματος, σε όλους τους αγώνες του και προς όλες της ομάδες, διότι έτσι αναβαθμίζεται το ποδόσφαιρο”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή