Συζητούνται στις 14/12 οι εφέσεις για Χιμένεθ και Παπαχρήστο

Print Friendly, PDF & Email

Οπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ συζητείται την Πέμπτη (14/12) στην Επιτροπή Εφέσεων η έφεση που άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Γ. Λαϊνης κατά της πρωτόδικης απόφασης με την οποία επιβλήθηκε στον Μανόλο Χιμένεθ η ποινή απαγόρευσης στους αγωνιστικούς χώρους για 15 ημέρες. Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας φέρεται ζητάει αύξηση της ποινής για τη χειρονομία που έκανε ο τεχνικός της ΑΕΚ προς τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο.

Επίσης την ίδια ημέρα στο ίδιο όργανο θα συζητηθεί η έφεση του προέδρου της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας και μέλους της της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ Π. Παπαχρήστου κατά της απόφασης της Επιτροπής Δεοντολογίας βάσει της οποίας φέρεται να έχει τιμωρηθεί με τρίμηνη απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο.

Για την ίδια υπόθεση άσκησε έφεση ζητώντας την αύξηση της ποινής στον Παπαχρήστου και το σωματείο ΑΦΣΠΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

1.ΕΦΕΣΗ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ κατά της υπ΄ αρ. 16/2017 απόφασης ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΕΠΟ (ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ).

2.ΕΦΕΣΗ του σωματείου ΑΦΣΠΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ κατά του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ και της από 27-11-2017 απόφασης ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΕΠΟ (ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ).
3. ΕΦΕΣΗ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΒΙΛΛΙΩΤΗ κατά της υπ΄αρ. 203/2017 απόφασης ΠΕ/ΕΠΟ.
4.ΕΦΕΣΗ του ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΑΣΚΗΣΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΠΟΔ/ΚΩΝ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ κατά της υπ΄αρ.309/2017 απόφασης Π.Μ.Π.Ο./SUPER LEAGUE και κατά του προπονητή της ΠΑΕ ΑΕΚ ΜΑΝΟΛΟ ΧΙΜΕΝΕΘ.

5.ΕΦΕΣΗ του ποδ/στη ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ κατά της υπ΄αρ.320/2017 απόφασης Π.Μ.Π.Ο/SUPER LEAGUE.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή