Συλλυπητήρια ανακοίνωση της Super League για τον θάνατο του φίλου του ΟΣΦΠ

Print Friendly, PDF & Email

Τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια του φίλου του Ολυμπιακού, που έχασε τη ζωή μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, εξέφρασε η Super League.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η Διοίκηση και σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια της Super League εκφράζουν τη βαθιά οδύνη τους και θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του φιλάθλου Γιάννη Δημάρχου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή κατά τη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, παρά την άμεση παρέμβαση του ιατρικού επιτελείου της γηπεδούχου ομάδας και του ΕΚΑΒ».

Βέβαια, η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος δεν ήταν η μοναδική που εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα, καθώς ανακοινώσεις εξέδωσαν η ΕΠΟ, ο Παναθηναϊκος, ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, ο Ατρόμητος, ο ΟΦΗ, η ΚΑΕ Ολυμπιακός και ο ΠΣΑΠ, ενώ τη θλίψη του εξέφρασε κι ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς.

Αναλυτικά:

ΕΠΟ

“Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει τη βαθιά θλίψη και τα θερμά συλλυπητήρια της για τον αδόκητο χαμό του φιλάθλου Γιάννη Δημάρχου, στην οικογένεια και τους οικείους του”.

ΠΑΕ Παναθηναϊκός

“Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τα συλλυπητήρια της στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και στην οικογένεια του άτυχου φιλάθλου, που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια της σημερινού αγώνα”.

ΠΑΕ ΠΑΟΚ

“Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του άτυχου φιλάθλου του Ολυμπιακού που τελικά έχασε τη ζωή του. Ο θρήνος για την απώλεια ανθρώπων στα γήπεδα μας ενώνει όλους…”.

ΠΑΕ ΑΕΚ

“Η κιτρινόμαυρη οικογένεια εκφράζει τη βαθιά θλίψη της για τη θλιβερή απώλεια του άτυχου φίλαθλου του Ολυμπιακού, ο οποίος έχασε τη ζωή του στις εξέδρες του γηπέδου Καραϊσκάκη και ενώ παρακολουθούσε τον αγώνα της αγαπημένης του ομάδας. Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και στους οικείους του.
ΚΑΕ Ολυμπιακός”

ΠΑΕ Ατρόμητος

“Η ΠΑΕ Ατρόμητος θα ήθελε να εκφράσει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του φιλάθλου του Ολυμπιακού που έχασε τη ζωή του στο χθεσινό αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Η ανθρώπινη ζωή είναι το ύψιστο αγαθό και ξεπερνά τον κάθε ποδοσφαιρικό αγώνα”.

ΠΑΕ ΟΦΗ

“Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου φιλάθλου του Ολυμπιακού, ο οποίος έφυγε από τη ζωή παρακολουθώντας τον αγώνα της αγαπημένης του ομάδας απέναντι στον Παναθηναϊκό”.

ΠΣΑΠ

“Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήριά στην οικογένεια και τους οικείους του άτυχου φιλάθλου Γιάννη Δημάρχου, που έχασε τη ζωή του στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό”.

Πέδρο Μαρτίνς (Facebook)

“Tα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του φιλάθλου μας Γιάννη Δημάρχου. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή