“Συμμαχία”: “Είναι θέμα ωρών να γυρίσει σελίδα το ποδόσφαιρο της Καρδίτσας”

Print Friendly, PDF & Email

Ανακοίνωση εξέδωσε η “ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΌ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ” σχετικά με τις παλινωδίες της απερχόμενης διοικήσης Παλάσκα όσον αφορά στην ανακήρυξη των υποψηφιών και την προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο, που θα συζητηθεί αύριο.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

“Χαμένα τα έχουν πλέον στο απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Καρδίτσας. Το κατανοούμε! Ο πανικός της επερχόμενης συντριβής τους έχει ξεπεράσει!

Τη μία δεν ενέκριναν την υποψηφιότητα του κ. Χρήστου Σκάρλου, τώρα την αποδέχονται. Άλλη απόφαση πήραν την περασμένη Τρίτη διαρρέοντας ότι υπήρξε αποκλεισμός δώδεκα υποψηφιοτήτων για τις εκλογές, άλλη απόφαση περιμένουμε σήμερα και ενώ φτάσαμε δυο μερες πριν από τις εκλογες.

Όλες αυτές οι πρωτοφανεις παλινωδιες προέκυψαν μετά την προσφυγή της παράταξής μας στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, το οποίο συνεδριάζει για αυτό το λόγο αύριο Παρασκευή στις τέσσερις το απόγευμα.

Καλουμε τον νυν πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣ Καρδίτσας να σεβαστούν τη νομιμότητα και τις καταστατικές διαδικασίες της Ένωσης. Ούτως ή αλλως το μοιραίο για εκεινους δεν μπορούν να το αποτρέψουν!

Είναι θέμα ωρών να γυρίσει σελίδα το ποδόσφαιρο της Καρδίτσας και να μπει επιτέλους σε τροχιά υγιούς ανάπτυξης.”

Νωρίτερα η ΕΠΟ γνωστοποίησε ότι αύριο στις 16.00 στο Διαιτητικό Δικαστήριο θα συζητηθεί η “προσφυγή των ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΚΑΡΛΟΥ 2) ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ 3) ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΑΚΕΛΑΡΙΟΥ 4) ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 5) ΘΩΜΑ ΚΟΝΤΟΒΑ 6) ΗΛΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 7) ΘΩΜΑ ΠΑΛΑΝΤΖΑ 8) ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΛΟΙΑ 9)ΒΑΙΟΥ ΚΟΝΤΟΥ 10) ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΠΡΟΥΤΣΟΥ 11) ΑΙΜΙΛΙΟΥ ΕΔΜΟΝΔΟΥ και 12) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΣΙΛΙΜΙΓΚΑ κατά της προ πάσης ανακοίνωσης της απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ της συνεδρίασης της 29ης Ιανουαρίου 2019 και ώρα 21:00 έως 01:00 π.μ. επομένης”.

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή