Συμπαράσταση των Αγγλων διαιτητών στον ΜακΝαμάρα με “πέτρα, ψαλίδι, χαρτί”

Print Friendly, PDF & Email

Η νέα τάση που επικρατεί μεταξύ των διαιτητών στην Αγγλία είναι να παίζουν «πέτρα-ψαλίδι-χαρτί» πριν τη σέντρα των αγώνων που καλούνται να διευθύνουν. Όχι, δεν τους έπιασε ξαφνικά η διάθεση για… παλιμπαιδισμό. Απλώς, με αυτόν τον τρόπο συμπαραστέκονται σε ένα συνάδελφό τους.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ντέιβιντ ΜακΝαμάρα έβαλε τις παίκτριες Μάντσεστερ Σίτι και Ρέντινγκ, στα πλαίσια του μεταξύ τους αγώνα για την Πρέμιερ Λιγκ Γυναικών, να διαλέξουν τέρμα με αυτήν την τουλάχιστον ευφάνταστη μέθοδο. Μόνο που αυτό δεν άρεσε στην Ομοσπονδία, η οποία έθεσε σε αναστολή των συγκεκριμένο ρέφερι για διάστημα 21 ημερών.

Όμως, οι υπόλοιποι διαιτητές στο Νησί αντέδρασαν και έτσι, σε μια ένδειξη συμπαράστασης στον ΜακΝαμάρα, άρχισαν και εκείνοι να κάνουν το ίδιο, πριν σφυρίξουν την έναρξη των δικών τους αγώνων. «Θέλαμε να δείξουμε την αλληλεγγύη μας προς τον Ντέιβιντ. Χωρίς να πω τίποτα, πέντε παίκτες ήρθαν προς το μέρος μου και που είπαν: θες να κάνουμε σέντρα με “πέτρα-ψαλίδι-χαρτί”; Φυσικά, τους απάντησα», είπε στο BBC Sport ο Ράιαν Χάμπσον, διαιτητής στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας.

Μένει να φανεί με ποιον τρόπο θα απαντήσει η Ομοσπονδία σε όλα αυτά και εάν κάνει πίσω με την τιμωρία του ΜακΝαμάρα.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή