Συμφωνία της NOVA με οκτώ ΠΑΕ και… μπουρλότο στην κεντρική διαχείριση!

Print Friendly, PDF & Email

Άμεση ήταν η αντίδραση της NOVA στη δημοσιοποίηση της συνάντησης του OTE TV με τη Super League και το ενδιαφέρον για την “κεντρική διαχείριση” των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του επόμενου πρωταθλήματος

Στελέχη της Κάντζας, σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα σχετικά με την κεντρική διαχείριση τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Super League έκαναν λόγο για όνειρα θερινής νυκτός τα περί αναβίωσης Κεντρικής Διαχείρισης και επιβεβαίωναν ότι έχουν ήδη συμφωνήσει με 8 ΠΑΕ, εκ των οποίων έξι (6) ΠΑΕ έχουν ήδη υπογράψει διμερή δεσμευτική σύμβαση με τη Nova και ακόμη δύο (2) βρίσκονται στην τελική φάση των υπογραφών. Μάλιστα, την ερχόμενη εβδομάδα αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την πλευρά του συνδρομητικού καναλιού.

Τα ίδια στελέχη σχολίαζαν δηκτικά ότι «όσα ακούγονται περί αναβίωσης της Κεντρικής Διαχείρισης της Super League είναι όνειρα θερινής νυκτός».

Παράλληλα, επεσήμαναν ότι προκαλεί τουλάχιστον θυμηδία το γεγονός ότι οι διοικούντες τη Super League που παραμένουν αμετανόητα προσηλωμένοι στα προσωπικά τους συμφέροντα, διαρρέουν τώρα τέτοιες ανακρίβειες όταν πριν από λίγες εβδομάδες είχαν απορρίψει την πρόταση της Nova για 30 εκατ. ευρώ πιστεύοντας ότι οι ενδιαφερόμενοι θα… σχημάτιζαν ουρές έξω από τα γραφεία τους.

Πώς διαμορφώνεται το τοπίο στα τηλεοπτικά

Όπως έγραψε το SoccerPlus με αφορμή τη συνάντηση Super League – ΟΤΕ ΤV αυτή τη στιγμή, κανείς δεν είναι βέβαιος για το πόσες ομάδες θα περιληφθούν στην κεντρική διαχείριση και με ποιο αντίτιμο.

Ο ΠΑΟΚ, έχει συμβόλαιο με τη Nova και για το επόμενο Πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός ξεκαθάρισε ότι θα πορευθεί μόνος του. Τον ίδιο δρόμο φαίνεται ότι θα ακολουθήσει και ο Παναθηναϊκός, ενώ και η ΑΕΚ κρατά αποστάσεις από την κεντρική διαχείρισης.

Όμως, και οι υπόλοιπες ομάδες δεν είναι βέβαιο ότι θα δεχθούν να υπαχθούν στην κεντρική διαχείριση και θα αρνηθούν μια πρόταση για «απευθείας» συμβόλαιο με τη NOVA.

Η Nova, που είχε όλα τα προηγούμενα χρόνια τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Πρωταθλήματος, θα κινηθεί με βάση το «μοντέλο ΠΑΟΚ», επιλέγοντας να συμβληθεί με συγκεκριμένες ομάδες του Πρωταθλήματος και ειδικότερα τις μεγάλες και ακόμα τέσσερις ΠΑΕ. Ακούγεται ότι εκτός του ΠΑΟΚ που έχει ήδη συμφωνήσει, υπάρχει προσέγγιση με τις ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αστέρας, Πανιώνιος, ΑΕΛ και Λεβαδειακός

Με βάση όσα υποστηρίζει η NOVA, μένει να δούμε αν ο OTE θα δείξει ενδιαφέρον για να υπογράψει συμβόλαιο με την μορφή της “κεντρική διαχείρισης” ή όχι, με τις ομάδες που δεν θα “χτυπήσει” η NOVA…

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή