Συνάντηση Βασιλειάδη – Γραμμένου σε θετικό κλίμα για την Κάρτα Υγείας

Print Friendly, PDF & Email

Μετά από πολύ καιρό, που οι σχέσεις του Γιώργου Βασιλειάδη και του Βαγγέλη Γραμμένου είχαν ψυχρανθεί, με αφορμή την απόφαση της ΕΠΟ για αγώνα μπαράζ μεταξύ της 2ης ομάδας της Football League και της 13ης ομάδας της Super League για μία θέση στη μεγάλη κατηγορία, ο πρόεδρος της ΕΠΟ και ο υφυπουργός Αθλητισμού κάθισαν στο ίδιο τραπέζι τη Δευτέρα (8/10).

Υπενθυμίζεται ότι το θέμα του μπαράζ είχε προκαλέσει τη δυσαρέσκεια του Βασιλειάδη, που είχε εκφραστεί μέσω διαρροής και ακολούθως την σκληρή απάντηση του Γραμμένου. Ωστόσο τη Δευτέρα (8/10) οι δύο άνδρες συναντήθηκα με θέμα το αίτημα της ΕΠΟ για παράταση εντός έτους στην εφαρμογή της Κάρτας Υγείας αθλητή.

Σημειώνεται ότι η ΕΠΟ είχε καταθέσει και την περασμένη εβδομάδα το συγκεκριμένο αίτημα με επιστολή ανάλογου περιεχομένου που είχε στείλει στο Υπουργείο.

Πέρα όμως από το θέμα της Κάρτας Υγείας, Βασιλειάδης και Γραμμένος συζήτησαν όλα τα μεταξύ τους θέματα που τους απασχολούν. Όπως φαίνεται έγινε ένα βήμα προς την αποκατάσταση των σχέσεων τους, κάτι πολύ σημαντικό προκειμένου να ληφθούν στη συνέχεια σημαντικές αποφάσεις για το ποδόσφαιρο.

Μετά τη συνάντηση από την πλευρά του Βασιλειάδη δόθηκε η ακόλουθη ενημέρωση:
«Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης είχε συνάντηση στο γραφείο του με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο. Οι δυο τους συζήτησαν σε πολύ καλό κλίμα για θέματα της επικαιρότητας και για επικείμενες νομοθετικές πρωτοβουλίες».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή