Συνάντηση Βασιλειάδη – Δημητρίου για τα προβλήματα των ομάδων της Γ’ Εθνικής

Ο Παναγιώτης Δημητρίου
Print Friendly, PDF & Email

Τα προβλήματα, που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι ομάδες της Γ’ Εθνικής, συσσωρεύονται και δεν είναι λίγοι οι σύλλογοι, που δυσκολεύονται στο να επιβιώσουν και να βγάλουν τον φετινό Μαραθώνιο.

Γι αυτό και πραγματοποιήθηκε χθες στο Υπουργείο Αθλητισμού συνάντηση του υφυπουργού, Γιώργου Βασιλειάδη, με τους αντιπροσώπους ομάδων της Γ’ Εθνικής (Εθνικός, Κερατσίνι, Ατρόμητος Πειραιά, Πανθηραϊκός, Αιγάλεω, ΟΦ Ιεράπετρας), παρουσία του συμβούλου της ΕΠΟ και προέδρου της τρίτης κατηγορίας, Παναγιώτη Δημητρίου.

Στο τραπέζι των συζητήσεων έπεσαν θέματα όπως τα υπέρογκα έξοδα που επιβαρύνουν τις ομάδες, που αφορούν τις μετακινήσεις, τις διαιτησίες, έξοδα έκδοσης δελτίων, καθώς και θέματα ΦΠΑ.

Ο υφυπουργός τόνισε από την πλευρά του ότι αντιλαμβάνεται πλήρως την κατάσταση και το μέγεθος των προβλημάτων, σημειώνοντας πως θα ζητήσει περαιτέρω ενημέρωση από την ΕΠΟ αλλά και από τα σωματεία, ενώ σύντομα θα υπάρξει και νέα συνάντηση στην προσπάθεια εξεύρεσης λύσης.

Ικανοποιημένοι από τη συνάντηση αποχώρησαν οι αντιπρόσωποι των συλλόγων, που υποστήριξαν ότι εκτιμούν πως ο υφυπουργός θα δώσει τις λύσεις στα προβλήματα και του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Πηγή: Ωρα για Σπορ

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή