Συνάντηση Γραμμένου με Φρέρη και Περσέα Σύρου για το γυναικείο ποδόσφαιρο

Print Friendly, PDF & Email

Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο είχε στα γραφεία της ΕΠΟ, η πρόεδρος του Α. Ο. Περσέα Σύρου, Κωνσταντίνα Κοσμά και ο υπεύθυνος της γυναικείας ομάδας Θοδωρής Καραγιάννης.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε θέματα που αφορούν στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου γυναικών και παράλληλα έγινε αναφορά στις ιδιαιτερότητες και προβλήματα που αντιμετωπίζει η νησιωτική χώρα.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ γνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες αυτές, αναφέρθηκε στις δράσεις της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για την ενίσχυση του γυναικείου ποδοσφαίρου στην χώρα και έκανε λόγο για τον μελλοντικό σχεδιασμό που θέλει και περαιτέρω στήριξη του και ιδιαίτερα του νησιωτικού χαρακτήρα.

Στην συνάντηση ήταν παρών και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων, Ρένος Φρέρης, ο οποίος έμπρακτα στηρίζει το γυναικείο ποδόσφαιρο στις Κυκλάδες και υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει τις προσπάθειες για την περαιτέρω ανάπτυξή του.

Μετά την συνάντηση με τον κ. Γραμμένο, η πρόεδρος και ο υπεύθυνος της γυναικείας ομάδας του Α.Ο. Περσέα, συναντήθηκαν με τον κ. Καραΐνδρο, υπεύθυνο του γυναικείου ποδοσφαίρου στην ΕΠΟ, όπου και συζητήθηκαν αναλυτικότερα οι παραπάνω ιδιαιτερότητες και πρακτικά ζητήματα για την συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Ο Α.Ο. Περσέας μέσα από την ανακοίνωση που εξέδωσε ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΕΠΟ, τον υπεύθυνο γυναικείου ποδοσφαίρου κ. Καραΐνδρο και τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων για την εποικοδομητική συζήτηση και τον χρόνο που τους διέθεσαν.

Πηγή/φώτο: koinignomi.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή