Συνάντηση FIFA – ΕΠΟ μια ημέρα πριν το κρίσιμο ραντεβού με Βασιλειάδη

Print Friendly, PDF & Email

Προπαρασκευαστική συνάντηση ενόψει αυτής που θα γίνει την Πέμπτη 18/5 παρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού, Γ. Βασιλειάδη, θα έχει την Τετάρτη 17/5 η ΠΔΕ/ΕΠΟ με στελέχη της νομικής υπηρεσίας και του τμήματος εθνικών ομοσπονδιών της διεθνούς συνομοσπονδίας ποδοσφαίρου.

Στη συνάντηση που θα γίνει στα γραφεία της FIFA στη Ζυρίχη θα συζητηθούν οι νέοι κανονισμοί και το νέο καταστατικό της ΕΠΟ και θα ληφθούν οι αποφάσεις για το τί θα ζητήσει η FIFA από τον Βασιλειάδη με κυριότερο την εναρμόνιση της ελληνικής αθλητικής νομοθεσίας με το καταστατικό της ΕΠΟ ειδικότερα στο θέμα που αφορά τον τρόπο τέλεσης των εκλογών και την αναβολή αγώνων ή διοργανώσεων ως έσχατο μέτρο και εφόσον έχουν ληφθεί αλλά μέτρα όπως τέλεση αγώνων χωρίς θεατές.

Στη συνάντηση της Πέμπτης 18/5 ο Βασιλειάδης θα έχει απέναντί του της γενική γραμματέα της FIFA Φατμά Σαμούρα και αναμένεται να της ζητήσει εγγυήσεις για τη διαιτησίας, τα οικονομικά της ομοσπονδίας και τους τακτικούς δικαστές.

Πάντως μέχρι στιγμής ο υφυπουργός Αθλητισμού έχει δείξει πως είναι διατεθειμένος να συζητήσει οποιασδήποτε αλλαγές του ζητηθούν, χωρίς, ωστόσο, να έχει ανοίξει τα χαρτιά του.
Από τη συνάντηση της Πέμπτης 18/5 θα κριθεί εν πολλοίς πότε η ΕΠΟ θα οδηγηθεί σε εκλογές.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή