Συνάντηση KKE με τον ΠΣΑΠ για τα προβλήματα των ποδοσφαιριστών

Print Friendly, PDF & Email

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών και ιδιαίτερα αυτών των μικρότερων κατηγοριών, ήταν το αντικείμενο της χτεσινής συνάντησης, στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ στον Περισσό, του Νίκου Σοφιανού, μέλος του ΠΓ της ΚΕ, και του υπεύθυνου της αθλητικής Επιτροπής του Κόμματος, Θοδωρή Λιάπη, με αντιπροσωπεία του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ), αποτελούμενη από τον πρόεδρο Παναγιώτη Κόρμπο και τον ειδικό γραμματέα Βασίλη Παπαδόπουλο.

Στη συνάντηση αυτή ο Π.Σ.Α.Π. ανέδειξε σοβαρά ζητήματα, όπως, κατά πλήρη προτεραιότητα, την υλοποίηση του εγγυητικού ταμείου, την ασφάλιση των ποδοσφαιριστών, τη βιωσιμότητα και την ασφαλή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων, την ύπαρξη αναγκαίων μηχανισμών διασφάλισης της υγιούς συμμετοχής των Π.Α.Ε. στα πρωταθλήματα. Οι συνομιλητές ανανέωσαν τη συνάντησή τους με σκοπό τον συντονισμό των ενεργειών που θα πρέπει να ακολουθήσουν.

Ο Π.Σ.Α.Π., διαισθανόμενος την κρισιμότητα των καιρών και το τι διακυβεύεται, έχει συνειδητά επιλέξει να ενημερώσει, έγκαιρα, όλους τους φορείς και να θέσει επί τάπητος όλα τα κρίσιμα ζητήματα που τον αφορούν και των οποίων η επίλυση, αν και θα έπρεπε να ήταν άμεση προτεραιότητα των εμπλεκόμενων φορέων, δυστυχώς χρονίζει.

Πλέον, ο Π.Σ.Α.Π. θα πράξει ό,τι επιβάλλεται για να αναδείξει, επιλύσει και διασφαλίσει τα αυτονόητα. Στην εύλογη, δίκαιη και θεμιτή προσπάθειά του, αναζητά και προσδοκά την υγιή υποστήριξη όλων όσοι αγαπούν πραγματικά το ποδόσφαιρο και βεβαίως το ζωντανό του κύτταρο, τον ποδοσφαιριστή.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή