Συνέχιση του προγράμματος αρωγής τραυματισμένων παικτών της ΕΠΣ Μακεδονίας

Print Friendly, PDF & Email

Ενόψει της αγων. περ. 2019 – 2020 καλούνται τα σωματεία να καταθέσουν στην ΕΠΣΜ, ταυτόχρονα με τις δηλώσεις συμμετοχής στο Πρωτάθλημα Α1, Α, Β΄ και Γ΄ Ερασ. Κατ., το ποσό των 150,00 €, το οποίο αντιστοιχεί στην κάλυψη μέρους των εξόδων για χειρουργικές επεμβάσεις ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών που τραυματίζονται κατά τη διάρκεια αγώνα και έχει αναγραφεί οπωσδήποτε ο τραυματισμός τους στο Φύλλο αγώνα.

Τα σωματεία που δεν έλαβαν μέρος στο πρόγραμμα την απερχόμενη αγωνιστική περίοδο 2018 – 2019 και επιθυμούν να συμμετάσχουν στην περ. 2019 – 2020, μπορούν να καταθέσουν το ποσό των 150,00 €, ταυτόχρονα με τη δήλωση συμμετοχής τους στα ανδρικά πρωταθλήματα.

Συνεχίζεται για 34η αγωνιστική περίοδο το πρόγραμμα Ιατρικής περίθαλψης ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών της ΕΠΣ Μακεδονίας

Η ΕΠΣ Μακεδονίας θα συνεχίσει, για 34η αγωνιστική περίοδο, το πρόγραμμα ιατρικής περίθαλψης τραυματισμένων ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών.

Θα συνεργαστεί με την ορθοπεδικό, κ. Βασιλική Τσακίρη (Αγίας Σοφίας 46) και το φυσικοθεραπευτή, Χρυσόστομο Κερμενίδη (Τσιμισκή 31), προκειμένου να εξετάζονται οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές που τραυματίζονται σε αγώνες και στη συνέχεια, σύμφωνα με τη γνωμάτευση της γιατρού, και εφόσον κριθεί απαραίτητο, θα παραπέμπονται σε ιατρικές εξετάσεις και φυσικοθεραπείες.

Οι εκπρόσωποι των σωματείων ή οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές, πρέπει να προσέρχονται υποχρεωτικά από τα γραφεία της Ένωσης (Τσιμισκή 31, 2ος όροφος, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες), προκειμένου να λάβουν παραπεμπτικό σημείωμα για να εξεταστούν από την ορθοπεδικό ιατρό. Κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με την κ. Τσακίρη, θα προσκομίζουν κατά την επίσκεψή τους στο ιατρείο της απαραίτητα το σημείωμα της ΕΠΣΜ και το δελτίο αθλητικής ιδιότητας.

Επίσης, η ΕΠΣΜ θα συνεργαστεί με το Πρότυπο Διαγνωστικό Κέντρο «Πλάτων», στο οποίο θα υποβάλλονται σε ιατρικές εξετάσεις ποδοσφαιριστές, κατόπιν διάγνωσης και παραπομπής από την ορθοπεδικό κ. Τσακίρη.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή