”Στοπ” στους ορισμούς διαιτητών, σε φιλικά που μπαίνουν σε στοιχηματικά κουπόνια!

Print Friendly, PDF & Email

Συναγερμό σήμανε στην ΕΠΣ Δωδεκανήσου η εμφάνιση του προγραμματισμένου για σήμερα και τελικά ματαιωθέντος φιλικού παιχνιδιού ανάμεσα στον Άρη Αρχαγγέλου και τη Ρόδο, σε κουπόνι στοιχηματικής εταιρείας.

Προκειμένου να προστατέψουν τα τοπικά πρωταθλήματα κρατώντας κλειστές τις «κερκόπορτες», ο πρόεδρος της Ένωσης Παναγιώτης Διακοφώτης και οι συνεργάτες του αποφάσισαν, σε πρώτη φάση να μην ορίζουν διαιτητές σε φιλικούς αγώνες προετοιμασίας που χρησιμοποιούνται από τις στοιχηματικές, ενώ όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, θα αναβάλλεται χωρίς δεύτερη κουβέντα επίσημο παιχνίδι των τοπικών πρωταθλημάτων που θα γίνεται αντικείμενο στοιχηματισμού.

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας:

Με αφορμή τον φιλικό αγώνα «ΑΡΗΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΛΟΥ- ΑΣ ΡΟΔΟΣ», το οποίο εμφανίσθηκε σε πλατφόρμα στοιχηματικής εταιρείας, η Ε.Ε. της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, αποφάσισε εφεξής σε αντίστοιχες περιπτώσεις, να μην ορίζονται  Διαιτητές από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, σε φιλικούς αγώνες που συμμετέχουν ερασιτεχνικά σωματεία της δύναμης της και σε επίσημους αγώνες των τοπικών Πρωταθλημάτων, τα παιχνίδια να αναβάλλονται.

Πηγή: fmtop

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή