Συναντήθηκε με Γεραπετρίτη ο Νικολαΐδης – Τι περιλαμβάνει το κυβερνητικό σχέδιο για το ποδόσφαιρο

Print Friendly, PDF & Email

Ο Ντέμης Νικολαΐδης βρέθηκε στο Mέγαρο Μαξίμου προκειμένουν να συμμετάσχει σε συζητήσεις με ανθρώπους της κυβέρνησης για θέματα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο ενόψει και της επικείμενης συνάντησης με FIFA-UEFA.

Λίγο μετά τις 11 ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής πέρασε τις πύλες του Μεγάρου Μαξίμου, όπου συναντήθηκε με τον κύριο Γεραπετρίτη, συμμετέχοντας στις διαβουλεύσεις για την επόμενη μέρα του ποδοσφαίρου, στο πλαίσιο των όσων είχε προαναγγείλει από το βήμα της Βουλής ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν ήταν η πρώτη φορά που πέρασε την πόρτα στο Μέγαρο Μαξίμου, αλλά η δεύτερη, η πρώτη ήταν πριν από δύο ημέρες.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης, στη σημερινή συνάντηση κατέθεσε την πρόταση του για το ποδόσφαιρο και συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες με τον Γ. Γεραπετρίτη.

Σημειώνεται ότι οι συνομιλίες με εκπροσώπους της FIFA και της UEFA, θα έχουν ως στόχο τη σύνταξη ενός δεσμευτικού Μνημονίου, όπως ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, η κυβέρνηση επιθυμεί την επίσπευση των εξελίξεων ούτως ώστε να προχωρήσει το συντομότερο δυνατόν στο μνημόνιο που προανήγγειλε από το βήμα της Βουλής ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το οποίο θα αποτελέσει τον οδικό χάρτη για την επόμενη μέρα του ποδοσφαίρου.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες ο κύριος Γεραπετρίτης θα κάνει ξεκάθαρο προς τις διεθνείς διοργανώτριες αρχές ότι από τη στιγμή που υπογράφει το μνημόνιο θα έχουν πλήρη πολιτική κάλυψη από την κυβέρνηση να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να εφαρμοστούν τα όσα θα συμφωνηθούν.

Στο πλάνο της κυβέρνησης περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων τα εξής:

Αλλαγή στο οργανόγραμμα και στον τρόπο που διοικείται 

Αλλαγη στον τρόπο εκλογής του προέδρου της ΕΠΟ 

Αλλαγή στον τρόπο εφαρμογής του πειθαρχικού κώδικα και απονομής της αθλητικής δικαιοσύνης 

Αλλαγή στον τρόπο ορισμού των διαιτητών.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή