Συνεδριάζει για τα τηλεοτπικά η Super League 2 και κατηγορεί την ΕΠΟ για αδιαφορία

Print Friendly, PDF & Email

Με αφορμή την απαίτηση από την ΕΠΟ να καταβληθούν τα παράβολα των ομάδων που θα συμμετάσχουν στο κύπελλο το ο Δ.Σ. της Ένωσης Super League 2 – Football League εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κατηγορεί την ομοσπονδία ότι “αγνοεί ή αδιαφορεί” για το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

“Την ώρα που οι ομάδες της Super League 2 και της Football League παλεύουν καθημερινά για να δοθεί άμεση λύση στο θέμα των τηλεοπτικών τους δικαιωμάτων, η ΕΠΟ αγνοώντας ή αδιαφορώντας για το πρόβλημα που έχει προκύψει ζητά επισταμένως με τελεσίγραφα τα παράβολα για τη συμμετοχή τους στο Κύπελλο Ελλάδος.

Θα παρακαλούσαμε αντ’ αυτού, να σταθούν στο πλευρό της Ένωσης σε αυτή την προσπάθεια, προκειμένου να δημιουργήσουμε όλοι μαζί, με τις καλύτερες προϋποθέσεις το ποδόσφαιρο που οραματιζόμαστε”.

Την Παρασκευή 5 Ιουλίου και ώρα 11.00 στα γραφεία της Ένωσης, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2 με θέμα ημερήσιας διάταξης την “ενημέρωση ομάδων για τις έως τώρα εξελίξεις των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και λήψη απόφασης για σχετικές ενέργειες”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή