Συνεδριάζει το Δ.Σ. της Super League στις 25/02 για την υπόθεση ”ΠΑΟΚ-Ξάνθη”

Print Friendly, PDF & Email

Στο Δ.Σ της Super League 1 θα μεταφερθεί η κόντρα των ομάδων σχετικά με την υπόθεση πολυιδιοκτησίας των ΠΑΟΚ και Ξάνθης.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση της Λίγκας αναφέρεται ότι θα συζητηθούν τα έγγραφα αιτήματα των Ολυμπιακού, ΑΕΛ, Πανιωνίου σχετικά με τις υποθέσεις που αφορούν ΠΑΟΚ και Ξάνθη.

ΠΑΟΚ και Ξάνθη έχουν προσφύγει για το θέμα στο Συμβούλιο της Επικρατείας ζητώντας να εκδοθεί προσωρινή διαταγή για να παγώσει η απόφαση-πόρισμα-γνωμοδότηση της ΕΕΑ για ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής.

Σε περίπτωση που υπάρξει προσωρινή διαταγή από το ΣτΕ, οι δύο ομάδες θα ζητήσουν την αναβολή της εκδίκασης στα δικαιοδοτικά όργανα του ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά

Ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 25/02/2020 στις 13:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο και στις 15:00, θα πραγματοποιηθεί Τακτική Γενική Συνέλευση στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης του Διοικητικού Συμβουλίου έχουν ως ακολούθως:

1/ Έγγραφα αιτήματα των Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Α.Ε.Λ. και ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ [Zητήματα σχετικά με τις υποθέσεις που αφορούν τις ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ].

2/ Θέματα διοργάνωσης Πρωταθλημάτων Super League.

3/ Εξουσιοδότηση για δημοσίευση προσκλήσεων υποβολής ενδιαφέροντος.

4/ Διάφορα.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης της Γενικής Συνέλευσης έχουν ως ακολούθως:

1/ Έγκριση οικονομικών καταστάσεων χρήσης «1/7/2018 – 30/6/2019».

2/ Απαλλαγή μελών Δ.Σ. από ευθύνη για πεπραγμένα χρήσης «1/7/2018 – 30/6/2019».

3/ Διάφορα.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, κατά το άρθρο 15 του Καταστατικού του Συνεταιρισμού, θα λάβει χώρα επαναληπτική Γενική Συνέλευση την ίδια ημέρα (25/02/2020) και ώρα 16:00 στον ίδιο τόπο, με τα ίδια ως άνω θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή