Συνελήφθη οπαδός του ΟΣΦΠ για τις συμπλοκές με τους φίλους της Γιουβέντους

Print Friendly, PDF & Email

Συμπλοκές μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και της Γιουβέντους υπήρξαν τρεις περίπου ώρες πριν τη σέντρα του ματς της 6ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ με την Αστυνομία να ενημερώνει πως περίπου 20 φίλοι των Πειραιωτών επιτέθηκαν σε αυτούς των «μπιανκονέρι».

Ομως, τα επεισόδια δεν σταμάτησαν εκεί καθώς υπήρξε και συνέχεια με πέτρες, ξύλα και φωτοβολίδες από περίπου 150 άτομα προς τις διμοιρίες της Αστυνομίας. Οι Αστυνομικοί αναγνώρισαν και συνέλαβαν έναν 40χρονο οπαδό του Ολυμπιακού.

Όλα αυτά συνέβησαν πριν την σέντρα του αγώνα, αφού μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή περίπου 80 άτομα επιτέθηκαν και πάλι στις διμοιρίες. Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της αστυνομίας, υπήρξαν τρεις τραυματίες, ένας αστυνομικός, ένας από τα Σκόπια κι ένας από τα Αραβικά Εμιράτα!

Πάντως, τέτοια κρούσματα βίας σε αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ στην έδρα του Ολυμπιακού δεν υπήρχαν, αλλά ειδικά φέτος έγιναν συνήθεια καθώς σημειώθηκαν επεισόδια και στο ματς με την Μπαρτσελόνα.

Παρά τα αυστηρά μέτρα φύλαξης και την έντονη παρουσία της αστυνομίας, δυο Ισπανοί φίλαθλοι της Μπαρτσελόνα δέχθηκαν ομαδική επίθεση από φιλάθλους του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν στο κεφάλι, ο ένας μάλιστα σοβαρά.

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή