Συνεχίζει και την ερχόμενη σεζόν με Σα Πίντο ο Ατρόμητος

Print Friendly, PDF & Email

Η ΠΑΕ Ατρόμητος με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε την επέκταση του συμβολαίου του Ρικάρντο Σα Πίντο για ακόμη έναν χρόνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά ότι ο προπονητής Ρικάρντο Σα Πίντο αποφάσισε να βαδίσουμε μαζί στη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Σήμερα το πρωί βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ομάδας μας και υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του εν όψει της περιόδου 2017-18».

Μετά το τέλος της συνάντησης ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω στον Ατρόμητο για τη νέα χρονιά. Το έχω ξαναπεί ότι μου αρέσουν πολύ η οργάνωση της ομάδας καθώς και οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάζομαι ως εκ τούτου είμαι ευχαριστημένος που βρίσκομαι εδώ και μπορώ να απολαμβάνω τη δουλειά μου σε υψηλό επίπεδο.

Η νέα χρονιά θα είναι μια μεγάλη πρόκληση για όλους μας, θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να βελτιωθούμε. Μου αρέσει και θέλω να έχω παίκτες με μεγάλες προσδοκίες οι οποίοι σε κάθε παιχνίδι θα δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους είτε παίζουμε στο πρωτάθλημα είτε στο κύπελλο.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους φιλάθλους μας για την υποστήριξη και την αφοσίωση τους απέναντι στην ομάδα. Όπως είπα και πιο πριν η νέα χρονιά θα είναι πιο δύσκολη και πιο απαιτητική γι’ αυτό και θα χρειαστούμε ακόμη μεγαλύτερη συμπαράσταση από τους φιλάθλους μας, να έρθουν δίπλα μας και όλοι μαζί να προχωρήσουμε για την εκπλήρωση των στόχων μας».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή