“Συνεχίζουμε το έργο του Γραμμένου, ο ΟΣΦΠ προσπαθούσε να πάιξει ρόλο”

Print Friendly, PDF & Email

Συνέντευξη στην εφημερίδα FORZA έδωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας, Σ. Δημητριάδης, ενόψει των εκλογών που θα γίνουν στην Ένωση τον επόμενο μήνα και στις οποίες θα είναι υποψήφιος.

Μεταξύ άλλων είπε:

Πως βλέπετε τις εκλογές που έρχονται; «Ο λόγος ανήκει πάντα στα σωματεία, που μας στήριξαν στις προηγούμενες εκλογές και πιστεύω ότι θα μας στηρίξουν και σ’ αυτές. Είμαστε μια παράταξη ενιαία, φυσική συνέχεια της παράταξης, στην οποία ηγήθηκε ο Βαγγέλης Γραμμένος, η οποία αναβάθμισε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Θεσσαλονίκης. Συνεχίζουμε το έργο του Βαγγέλη Γραμμένου, ο οποίος μας άφησε μια μεγάλη παρακαταθήκη. Τα σωματεία τον στήριζαν, τον στηρίζουν, και στηρίζουν αυτή την παράταξη. Αναφέρω το όνομά του, διότι εγώ είμαι σήμερα ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ, της μεγαλύτερης Ένωσης της χώρας, εξαιτίας του Βαγγέλη Γραμμένου.Ήμουν προσωπική του επιλογή, δεν περίμενα να είμαι ο διάδοχός του. Μου έδειξε μεγάλη εμπιστοσύνη και του εχω απέραντη εκτίμηση».

– Στην προηγούμενη εκλογική διαδικασία, ο ΠΑΟΚ στήριξε την υποψηφιότητά σας και φαίνεται ότι θα τη στηρίξει και αυτή τη φορά. Έχουμε λάθος εντύπωση; «Η στήριξη του ΠΑΟΚ ήταν μεγάλη στις προηγούμενες εκλογές και θεωρώ ότι θα υπάρχει και σ’ αυτές τις εκλογές. Δεν είναι μόνο ο ΠΑΟΚ, είναι και τα υπόλοιπα σωματεία, που μας εμπιστεύονται. Βέβαια, ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλο μέγεθος, με πολύ ενεργό ρόλο στην κάθαρση, που επιχειρείται στο ποδόσφαιρο και μας τιμά το γεγονός ότι στηρίζει ανοιχτά την προσπάθειά μας. Θέλουμε κι εμείς καθαρό ποδόσφαιρο, αυτό πρεσβεύει κι ο ΠΑΟΚ και παλεύει γι’ αυτό. Όλοι μας θέλουμε να είναι πρώτος, όποιος είναι καλύτερος. Το ότι μας στηρίζει η πλειοψηφία των ομάδων, μεγαλώνει τις ευθύνες μας. Πρέπει να φανούμε αντάξιοι αυτής της εμπιστοσύνης. Υπάρχει γενικότερη στήριξη. Και από τον Άρη, και από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Ο Ηρακλής δυστυχώς δεν ψηφίζει στη δική μας Ένωση και ελπίζουμε σύντομα να αλλάξει αυτό, για να μας προσφέρει κι αυτός τη στήριξή του».

– Βλέπετε εδώ στη Θεσσαλονίκη παρεμβάσεις ή προσπάθειες εξωγενών παραγόντων, να επηρεάσουν την κατάσταση, τις εκλογές; Έγινε προσπάθεια να αλώσουν την Ένωση; «Τα προηγούμενα χρόνια υπήρχε αντίπαλο δέος. Ήταν ο Ολυμπιακός, που προσπαθούσε να παίξει ρόλο. Ή έχοντας λόγο στο διοικητικό συμβούλιο ή να πάρει την Ένωση. Πέρσι κάτι πήγε να γίνει, αλλά εν τη γενέσει του εξαφανίστηκε. Στην ΕΠΣΜ δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσουν να υπάρξουν άλλοι πόλοι, να μας δημιουργήσουν πρόβλημα. Τα στεγανά είναι τόσο δυνατά, που δεν έχει τύχη κανείς».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή