Συστήνεται ομάδα εργασίας για το γήπεδο του ΠΑΟ στο Γουδή

Print Friendly, PDF & Email

Στην απόφαση να συσταθεί ομάδα εργασίας, η οποία θα τρέξει το πρότζεκτ του γηπέδου στο Γουδή, συμφώνησε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός με το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Εργασίας, στη συνάντηση που είχε ο Δημήτρης Μπαλτάκος με τον αναπληρωτή υπουργό, Σωκράτη Φάμελλο.

Η ομάδα εργασίας θα αναλάβει τη νομική θωράκιση του έργου, τον τεχνικό, αρχιτεκτονικό και πολεοδομικό σχεδιασμό, αλλά και τον οικονομικό προϋπολογισμό. Για αυτόν τον λόγο θα αποτελείται από τρεις υπό-επιτροπές.

Από εκεί και πέρα Σωκράτης Φάμελλος τόνισε ότι θα εκπονηθεί μελέτη περιβαλλοντολογικών επιπτώσεων, στο πλαίσιο της αναθεώρησης του ρυθμιστικού σχεδίου της Αθήνας.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ανακοίνωση τη δημιουργία ενός φόρουμ, όπου οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνούν τις ιδέες τους για το σχέδιο του γηπέδου στο Γουδή.

«Τόσο καιρό το γήπεδο του Παναθηναϊκού ήταν πρόβλημα, τώρα είναι λύση. Σκοπός με το σχέδιο της ανάπλασης να εξυπηρετηθούν όλοι οι πολίτες και όχι μόνο οι φίλοι του Παναθηναϊκού», υποστήριξε ο Δημήτρης Μπαλτάκος.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή