“Σφαλιάρα” από το Διαιτητικό: Δεκτοί όλοι οι υποψήφιοι που απέκλεισε ο Παλάσκας!

Print Friendly, PDF & Email

Δεκτές έγιναν από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ όλες οι υποψηφιότητες της παράταξης «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΌ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ», τις οποίες η απερχόμενη διοίκηση του Μανώλη Παλάσκα επιχείρησε με κάθε τρόπο – όπως αποδείχτηκε μη νόμιμο – να εμποδίσει!

Το περασμένο Σάββατο, πριν κατατεθούν οι υποψηφιότητες, η απερχόμενη διοίκηση εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι οι υποψηφιότητες των Χρ. Σκάρλου και Β. Καραγιάννη δεν θα γίνουν δεκτές επειδή αντιβαίνουν το καταστατικό και δήθεν “προς αποφυγή διενέξεων και δικαστικών αντιπαραθέσεων που συνεπάγονται μεγάλη οικονομική επιβάρυνση για την ΕΠΣ”!!! Είναι σαφές ότι οι… “Παλάσκες” επιχείρησαν να δημιουργήσουν τετελεσμένα, αλλά δυστυχώς γι’ αυτούς το 2019 δεν είναι 2015…

Το βράδυ της περασμένης Τρίτης, η απερχόμενη ΕΕ της ΕΠΣ Καρδίτσας δέχτηκε τις υποψηφιότητες των Χρήστου Σκάρλου και Βάιου Καραγιάννη, τις οποίες η ίδια το προηγούμενο Σάββατο είχε αποκλείσει ως μη νόμιμες (διαβάστε ΕΔΩ τη… μνημειώδη ανακοίνωση), ενώ απέκλεισε άλλους υποψηφίους της αντίπαλης παράταξης, οι οποίοι προσέφυγαν στο Διαιτητικό Δικαστήριο για να δικαιωθούν.

Επιπλέον, μέχρι το βράδυ της Πέμπτης (31/01) οι “Παλάσκες” δεν είχαν ανακοινώσει τα ονόματα των υποψηφίων, οδηγώντας τα σωματεία της Ενωσης σε εκλογές στο σκοτάδι, αφού δεν ήξεραν ποιους θα ψηφίσουν, κάτι το οποίο έπραξαν την Παρασκευή 1/2.

Τελικά, το Διαιτητικό αποδέχτηκε όλες τις υποψηφιότητες, δίνοντας ένα ακόμα ράπισμα στους “κατεργάρηδες” που με το έτσι θέλω και δείχνοντας έλλειμμα δημοκρατίας, προσπάθησαν να στερήσουν από τους αντιπάλους του το δικαίωμα του εκλέγεσθαι.

Οι εκλογές θα γίνουν κανονικά το Σάββατο (02/02), αφού το Διαιτητικό Δικαστήριο απέρριψε το αίτημα για διορισμό προσωρινής διοίκησης. Όμως η πρόσθετη παρέμβαση 42 σωματείων, που είναι πάνω από το 50% της δύναμης της Ένωσης, υπέρ της “Συμμαχίας για το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο της Καρδίτσας” δείχνει ότι μετά τη Δυτική Αττική και η ΕΠΣ Καρδίτσας είναι έτοιμη να πάρει τη μεγάλη απόφαση για αλλαγή σελίδας.

Η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου 

Το Διαιτητικό Δικαστήριο: συνεκδικάζει αντιμωλία των διαδίκων επί της από 30-01-2019 (αριθμ. πρωτ. 5693/2019) προσφυγής των προσφευγόντων κατά του σωματείου με την επωνυμία ΕΠΣ Καρδίτσας και επί της από 31-01-2019 (αριθμ. πρωτ. 5982/2019) αίτησης.

-Καταργεί τη δίκη ως προς τους πρώτο, πέμπτο και δωδέκατο των προσφευγόντων Χρήστο Σκάρλο, Θωμά Κοντοβά και Κωνσταντίνο Τσιλιμίγκα, αντίστοιχα.

-Δέχεται, κατά πλειοψηφία, την προσφυγή ως προς τους λοιπούς προσφεύγοντες.

-Ακυρώνει την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του καθού σωματείου με την επωνυμία «Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καρδίτσας», που εδρεύει στην Καρδίτσα και εκπροσωπείται νόμιμα, της συνεδρίασης της 29-01-2019, καθό μέρος αφορά την απόρριψη των υποψηφιοτήτων των προσφευγόντων: 1)Δημητρίου Γιαννακού, 2)Νικολάου Σακελαρίου, 3)Δημητρίου Παπαδημητρίου, 4) Ηλία Γιαννακόπουλου, 5) Θωμά Παλάντζα, 6) Ευαγγέλου Λόϊα, 7) Βάϊου Κόντου, 8) Παναγιώτη Μπρούτσου και 9) Αιμιλίου Εδμόνδου ως υποψηφίων μελών, των μεν πρώτου, δεύτερου και τρίτου εξ αυτών ως τακτικών (μελών) της εκτελεστικής επιτροπής ΕΠΣ Καρδίτσας, των όγδοου και ένατου ως αναπληρωματικών (μελών) της εκτελεστικής επιτροπής ΕΠΣ Καρδίτσας, των τέταρτου, πέμπτου ως τακτικών (μελών) της εξελεγκτικής επιτροπής της ΕΠΣ Καρδίτσας και των έκτου και έβδομου ως αναπληρωματικών (μελών) της εξελεγκτικής επιτροπής της ΕΠΣ Καρδίτσας, κατά τις επικείμενες αρχαιρεσίες του καθού στις 02-02-2019, προκειμένου να συμμετάσχουν και οι εννέα (9) ανωτέρω προσφεύγοντες στην εκλογική διαδικασία με την τήρηση και όλων των προβλεπόμενων από το Καταστατικό διατυπώσεων και προθεσμιών.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Καρδίτσας

Μετά την απόφαση της ΕΠΣ Καρδίτσας οι “Παλάσκες” αναγκάστηκαν να δεχθούν όσους αδίκως και παρανόμως απέκλεισαν και ανακοίνωσαν τα ονόματα όλων των υποψηφίων για τις εκλογές:

Για την Εκτελεστική Επιτροπή

ΤΑΚΤΙΚΟΙ

Γιαννακός Δημήτριος του Αλεξάνδρου

Ιωαννίδης Ηρακλής – Χρήστος του Κωνσταντίνου

Καραβίδας Κωνσταντίνος του Λάμπρου

Καραγιάννης Βαϊος του Χρήστου

Κλέτσας Γεώργιος του Κωνσταντίνου

Κοντοβάς Θωμάς του Αθανασίου

Κρανής Γεώργιος του Δημητρίου

Κωτούζας Δημήτριος του Νικολάου

Λάμπρου Γεώργιος του Κωνσταντίνου

Μπετζούνης Σπύρος – Ελπιδοφόρος του Γεωργίου

Μπουντούρης Άγγελος του Θωμά

Νταουτάς Γεώργιος του Ιωάννη

Παλάσκας Μανώλης του Χρήστου

Παπαδάκος Πέτρος του Βαϊου

Παπαδημητρίου Δημήτριος του Αναστασίου

Παππάς Αθανάσιος του Γεωργίου

Ρέππας Κωνσταντίνος του Αναστασίου

Σακελλαρίου Νικόλαος του Ηλία

Σιούρτος Βησσαρίων του Ευαγγέλου

Σκάρλος Χρήστος του Κωνσταντίνου

Στεφανής Οδυσσεύς του Ηλία

Σφήκας Αλέξανδρος του Βαϊου

Τίκας Δημήτριος του Ευαγγέλου

Τσιλιμίγκας Κωνσταντίνος του Στυλιανού

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ

Εδμόνδος Αιμίλιος του Νικολάου

Ευθυμίου Παναγιώτης του Αχιλλέα

Κωστής Δημήτριος του Αχιλλέα

Λάμπρου Δημήτριος του Γεωργίου

Μπέτσιος Φώτιος του Παναγιώτη

Μπρούτσος Παναγιώτης του Κωνσταντίνου

Παναγιώτου Γεώργιος του Ευαγγέλου

Τάντος Δημήτριος του Χρήστου

Τζιβένης Σπυρίδων του Νικολάου

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή

ΤΑΚΤΙΚΟΙ

Γιαννακόπουλος Ηλίας του Χρήστου

Γρηγορίου Δημοσθένης του Αποστόλου

Λέκκας Αλέξανδρος του Ζαχούλη

Κουτσώνης Κωνσταντίνος του Βασιλείου

Παλάντζας Θωμάς του Νικολάου

Τραχανής Κωνσταντίνος του Ηλία

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ

Κόντος Βαϊος του Κωνσταντίνου

Κότσαλη Θωμαΐς του Ευθυμίου

Λόϊας Ευάγγελος του Γεωργίου

Ντερέκας Παναγιώτης του Κωνσταντίνου

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή