Σύμφωνη με μείωση 40% η SL2, διαφωνεί η ΕΡΤ, αναστολή και της SL1 ζήτησε ο Δημητρίου

O πρόεδρος της SL2, Λ. Λεουτσάκος
Print Friendly, PDF & Email

Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ την Πέμπτη (10/10) ήταν και το πρωτάθλημα της Super League 2, το οποίο όσο δεν λύνει το πρόβλημα με τα τηλεοπτικά δικαιώματα, τόσο θα βρίσκεται σε κατάσταση απραξίας έχοντας ουσιαστικά κατεβάσει ρολά.

Η ΕΠΟ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει ότι θα ζητήσει συνάντηση με κυβερνητικά στελέχη για να δοθεί οριστική λύση.

Στη συζήτηση που έγινε στη συνεδρίαση της Πέμπτης (10/10), ο πρόεδρος της Super League 2, Λεωνίδας Λεουτσάκος ενημέρωσε πως τα μέλη του πρωταθλήματος έχουν αποφασίσει να δεχθούν μείωση της τάξης του 40%, ωστόσο η ΕΡΤ φαίνεται πως δεν κάνει πίσω.

«Δεν υπάρχει κανένα νέο. Μίλησα χθες με τον κ. Ζούλα από την ΕΡΤ και του είπα ότι με μείωση της τάξης του 40% συμφωνούμε και παίζουμε. Η απάντηση που πήρα είναι ότι η ΕΡΤ δεν πέφτει κάτω από το 50% και η κυβέρνηση θα αναλάβει το πολιτικό κόστος αν το πρωτάθλημα διακοπεί οριστικά», είπε ο κ. Λεουτσάκος.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών, Παναγιώτης Δημητρίου πρότεινε σε ένδειξη συμπαράστασης να ανασταλεί και το πρωτάθλημα της Super League 1, πρόταση ωστόσο που δεν πέρασε, με τον πρόεδρο της πρώτης τη τάξει κατηγορίας, Μηνά Λυσάνδρου να απαντάει λέγοντας «Άμα είναι έτσι να ανασταλεί και το Τσάμπιονς Λιγκ»!

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή