Σύσκεψη με θέμα το VAR με τις ΠΑΕ της Super League συγκαλεί ο Αυγενάκης

Print Friendly, PDF & Email

Ο υφυπουργός Αθλητισμού μετά τη σύσκεψη για τη βία και τα στημένα παιχνίδια, έκανε γνωστή την πρόθεση του να συγκαλέσει κλειστή σύσκεψη με τους εκπροσώπους των ΠΑΕ της μεγάλης κατηγορίας και των φορέων του αθλήματος.

Αναλυτικά η δήλωση Αυγενάκη:

«Θα συζητήσουμε τα πάντα που έχουν παρατηρηθεί και καταγραφεί τις πρώτες αγωνιστικές από την εφαρμογή του VAR και είμαι βέβαιος ότι μετά από αυτή τη συζήτηση θα έχουν γίνει όλοι πλουσιότεροι από πληροφορίες, θα έχουν καταγραφεί όλες οι παρατηρήσεις και θα έχουν μειωθεί όλα αυτά, που αν δεν γίνει αυτή η συζήτηση, θα παραμένουν στην επιφάνεια, στη δημόσια σφαίρα και θα προκαλούν συζήτηση, εντάσεις και τροφοδοσία αρνητικών κριτικών που δεν μας χρειάζεται. Θέλουμε να κάνουμε το ποδόσφαιρο ποιοτικότερο και γι’ αυτό το λόγο θα δουλέψουμε όλοι μαζί χωρίς καμία διάκριση και χωρίς κανένας να πει «δεν ήξερα, δεν γνώριζα». Τώρα όλοι γνωρίζουμε, όλοι θέλουμε και είμαστε αποφασισμένοι να τραβήξουμε μπροστά το ελληνικό ποδόσφαιρο».

 «Καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε το VAR να λειτουργήσει σωστά γιατί θέλουμε να λειτουργήσει σωστά, θέλουμε να υπάρχει ως εφαρμογή στη χώρα μας, πιστεύουμε στη σωστή εφαρμογή του και όταν δουλέψει σωστά και όταν πιστέψουν όλοι σε αυτό, είμαστε βέβαιοι ότι θα περιορίσουμε ψιθύρους, αμφισβητήσεις, δικαιολογημένες ή αδικαιολόγητες, που όμως στο τέλος συνεισφέρουν στη διαμόρφωση ενός τοπίου βίας και έντασης. Θέλουμε δηλαδή να αποδυναμώσουμε κάθε πρωτοβουλία κακοπροαίρετου να πατήσει σε άγνοια, κακή πληροφόρηση ή σε οτιδήποτε άλλο και να δημιουργήσει με δηλώσεις του ένα πεδίο έντασης και διαξιφισμούς που στο τέλος θα καταλήγουν σε περιστατικά έντασης και βίας»

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή