Σ.Δ.Π. Λάρισας: Γενική Συνέλευση και κοπή πίτας σε περίοδο πένθους

Print Friendly, PDF & Email

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Λάρισας καλεί όλα τα μέλη του για Γ.Σ. και κοπή πίτας.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: “Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Νομού Λάρισας απευθύνει προς όλα τα μέλη του, εν ενεργεία και μη διαιτητές, κάλεσμα για την παρουσία όλων στη Τακτική και Καταστατική Γενική Συνέλευση, που έχει προκηρύξει για το απόγευμα της ερχόμενης Τρίτης 6 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 17.00΄, με την επιφύλαξη του Καταστατικού, εφόσον τη συγκεκριμένη ώρα δεν υπάρχει απαρτία μελών, η συνέλευση να ξεκινήσει τις εργασίες της 2 ώρες αργότερα, δηλαδή την 19.00΄.

Μετά το πέρας των εργασιών της Γ.Σ. και περίπου την 21.00 ώρα της ερχόμενης Τρίτης, στα γραφεία του Συνδέσμου θα γίνει η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Τηρώντας το πατροπαράδοτο έθιμο, τα Διοικητικό Συμβούλιο καλεί όλους τους Λαρισαίους διαιτητές, εν ενεργεία ή μη, αξιολογημένους ή όχι, να προσέλθουν στην εν λόγω εκδήλωση, με τη βεβαιότητα ότι για όλους ανεξαιρέτως θα υπάρχει ένα κομμάτι «βασιλόπιτας», συνοδευόμενο από αληθινή ευχή, για υγεία και προκοπή του παραλήπτη του, στη νέα χρονιά που ήδη ξεκίνησε.

Στη φετινή εκδήλωση της κοπής της πίτας, αποφασίστηκε να μη δοθεί γιορταστικός χαρακτήρας, με πρόσκληση πολλών επισήμων και τιμητικές βραβεύσεις. Το Διοικητικό Συμβούλιο έκρινε ότι η Λαρισινή Διαιτησία ποδοσφαίρου βρίσκεται ακόμη σε περίοδο πένθους, μετά τον προ ολίγων μηνών άδικο χαμό του νεότατου σε ηλικία εν ενεργεία μέλους Αντώνη Κορέστη, καθώς και άλλων μη εν ενεργεία διαιτητών, που για πολλά χρόνια πρόσφεραν τα μέγιστα στον Σύνδεσμο και απεβίωσαν το περασμένο τρίμηνο.

Τηρώντας αυστηρά το αθλητικό πρωτόκολλο θα καλέσει να παραστούν στη σεμνή εκδήλωση τους: Πρόεδρο της ΕΠΣΛ κ. Δημήτρη Μπουχλαριώτη, τον εντεταλμένο για θέματα Αθλητισμού στο Δήμο Λαρισαίων, δημοτικό σύμβουλο και πρόεδρο της Δ.Ε. του Ε.Α.Κ. Λάρισας κ. Γ. Κωσταρόπουλο και τον πρόεδρο του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Λάρισας κ. Απ. Νεμπεγλέρα.”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή