Τέσσερις διαιτητές πήραν… κάτω από τη βάση στην έκτη αγωνιστική

Κουμπαράκης
Print Friendly, PDF & Email

Η απόδοση των διαιτητών που εμπιστεύτηκε η ΚΕΔ στην 6η αγωνιστική της Super League 1 δεν ήταν η καλύτερη δυνατή με συνέπεια οι περισσότεροι εξ αυτών να σημειώσουν πτώση στη γενική βαθμολογία. Συνολικά τέσσερις διαιτητές δεν έπιασαν τη βάση, δηλαδή το 8,00 σύμφωνα με την ΚΕΔ και βαθμολογήθηκαν με παραπεμπτικό βαθμό.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Τζοβάρας, ο οποίος ενώ στις πρώτες δύο εμφανίσεις του ήταν στην πρώτη οχτάδα, υποχώρησε στην 15η θέση μαζί με Βάτσιο, Τζήλο και Τσαμούρη μετά το 7,70 που απέσπασε από τον Κώστα Ακρίδα για το Αρης – Ολυμπιακός.

Ο Κουμπαράκης τα πήγε ακόμη χειρότερα συγκριτικά με την πρεμιέρα του στο Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης. Βαθμολογήθηκε μόλις με 7,00 από τον Ναούμ Μιντιούρη για το ΑΕΛ – ΑΕΚ και υποχώρησε μόνος πλέον στην τελευταία θέση κάτω και από τον Σκουλά.

Δύο θέσεις υποχώρησε ο Κομίνης μετά το 8,20 που πήρε για το Παναθηναϊκός – Πανιώνιος, πέφτοντας τέταρτος από δεύτερος. Ο Ηρακλής Τσίκινης δεν βαθμολόγησε με παραπεμπτικό βαθμό τον διεθνή διαιτητή τονίζοντας πως τα λάθη αφορούσαν τον διαιτητή VAR, Σκουλά.

Ακριβώς την ίδια πορεία με τον Κομίνη ακολούθησε και ο Σέζος μετά το 8,20 που πήρε από τον Ηρακλή Τσίκινη για το ΟΦΗ – Πανιώνιος.

Ο Μανούχος είχε ένα σοβαρό λάθος στο Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ και για αυτό βαθμολογήθηκε με 7,90 από τον Ηρακλή Τσίκινη. Αυτή η βαθμολογία δεν τον βοήθησε να βελτιώσει τη θέση του παρότι καλυτέρεψε το μέσο όρο του. Και αυτό γιατί στον πίνακα είχαμε την είσοδο των Γκορτσίλα και Κατσικογιάννη, οι οποίοι στο φετινό τους ντεμπούτο απέσπασαν ο μεν πρώτος το 7,90 του Ηρακλή Τσίκινη για το Βόλος – Ατρόμητος ο δε δεύτερος το 8,20 του Ναούμ Μιντιούρη για το Λαμία – Παναιτωλικός.

Ο Κατσικογιάννης μπαίνει λοιπόν από την 9η θέση ισοβαθμώντας με άλλους τέσσερις διαιτητές. Αντίθετα, ο Γκορτσίλας ξεκινάει την κούρσα από την 20η θέση πληρώνοντας ότι χρειάστηκε τη βοήθεια του VAR για να υποδείξει το πέναλτι υπέρ του Ατρόμητου σε μία φάση που είχε καλή ορατότητα.

Αμετάβλητη η κορυφή, την οποία συνεχίζει να καταλαμβάνει ο Φωτιάς, ακολουθούν στη 2η θέση ισοβαθμώντας Παπαπέτρου, Καραντώνης και Τσαγκαράκης. Στα αξιοσημείωτα ότι έπειτα από έξι αγωνιστικές Μανούχος και Τζοβάρας έχουν τις περισσότερες εμφανίσεις, τρεις τον αριθμό.

Αναλυτικά η βαθμολογία ΕΔΩ

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή