Τέσσερις μήνες φυλάκιση με αναστολή στον Τούρκο που συνελήφθη στα σύνορα

Print Friendly, PDF & Email

Ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών με αναστολή και πρόστιμο 1.500 ευρώ επιβλήθηκε στον Τούρκο υπήκοο που τα ξημερώματα μπήκε σε ελληνικό έδαφος στην περιοχή Καστανιές του Έβρου και συνελήφθη από τις ελληνικές αρχές.

Μάλιστα όπως ανέφερε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ, εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να αποφασιστεί εάν θα του επιτραπεί να επιστρέψει στην Τουρκία από σήμερα κιόλας.

Συνελήφθη σε κατάσταση μέθης

Να σημειωθεί ότι ο 41χρονος υδραυλικός στο επάγγελμα συνελήφθη σε κατάσταση μέθης από την οποία συνήλθε αρκετές ώρες αφότου τέθηκε υπό κράτηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες το βασικό του κίνητρο φέρεται να ήταν η διαφυγή από την Τουρκία, αν και μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει καταθέσει αίτηση για άσυλο.

Θυμίζουμε ότι ο συλληφθέντας επιχείρησε μαζί με άλλους τρεις τα ξημερώματα να περάσουν τα ελληνοτουρκικά σύνορα με αποτέλεσμα να υπάρξουν πυροβολισμοί στον αέρα από τους Τούρκους αστυνομικούς.

Το γεγονός αυτό ανάγκασε τους υπόλοιπους τρεις να σταματήσουν όχι όμως και τον 41χρονο που συνέχισε με αποτέλεσμα να τον εντοπίσει περίπολο του ελληνικού στρατού, που τον παρέδωσε σε αστυνομικούς.

Πηγή: politik.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή