Ταυτοποιήθηκαν τρεις εκ των δραστών της επίθεσης στο «Εθνος»

Print Friendly, PDF & Email

Στην ταυτοποίηση τριών ατόμων που συμμετείχαν στην καταδρομική επίθεση στα γραφεία της εφημερίδας «Έθνος» στην λεωφόρο Συγγρού, το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, προχώρησε η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, που έχει αναλάβει την υπόθεση.

Η επίθεση έγινε λίγες πριν το ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη. Οι δράστες επιτέθηκαν και τραυμάτισαν τον δημοσιογράφο Μένιο Σακελλαρόπουλο και προκάλεσαν φθορές στις τζαμαρίες των γραφείων χρησιμοποιώντας πέτρες, μπογιές και λοστούς.

Από το μένος τους δεν γλίτωσαν ούτε ένα αυτοκίνητο και σταθμευμένες μοτοσικλέτες εργαζομένων έξω από τις εγκαταστάσεις του ομίλου 24 Media.

Από βιντεοληπτικό υλικό που συνέλεξαν οι Αρχές διαπιστώθηκε ότι μοτοπορεία των κουκουλοφόρων ξεκίνησε από την περιοχή της Ηλιούπολης, συνέχισε στη Συγγρού και κατέληξε στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Υπενθυμίζεται ότι έξω από τα γραφεία υπήρχε περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ, ωστόσο αντιλαμβανόμενο την μοτοπομπή αποχώρησε λίγα δευτερόλεπτα πριν την επίθεση.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή