Τα απειλητικά μηνύματα Καμμένου στον Κοτζιά

Print Friendly, PDF & Email

Σειρά απειλητικών μηνυμάτων φέρεται να έλαβε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς στο κινητό του τηλέφωνο από τον πρώην κυβερνητικό εταίρο, Πάνο Καμμένο στον οποίο υπέβαλλε μήνυση.

Στην πολυσέλιδη μάλιστα μηνυτήρια αναφορά του προς τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ο Ν. Κοτζιάς αναφέρει ότι έλαβε στο κινητό του τηλέφωνο μια σειρά από «άθλια, εκβιαστικά, απειλητικά και υβριστικά μηνύματα» από τον Πάνο Καμμένο, όπως π.χ. τα παρακάτω.

1.Στις 15 Ιουλίου του 2018 και ώρα 3.23 κι ενώ βρισκόταν σε επίσημη επίσκεψη στην Βολιβία, έλαβε στο κινητό του τηλέφωνο το εξής μήνυμα από τον μηνυόμενο: «Αρκετά ανέχτηκα τις αυθαιρεσίες σου και τη μανία αυτοπροβολής σου στα ΜΜΕ. Την επόμενη φορά που θα πιάσεις στο στόμα σου εμένα ή του ΑΝΕΛ θα σε ξεφτιλίσω δημόσια, η εμπλοκή σου με τις βίζες και τον συνέταιρο του Σόρος με τον Πλατή θα ψαχτεί και αλλοίμονο αν έχεις κάνει συναλλαγή»

2.Στις 30 Σεπτεμβρίου του 2019 ημέρα Κυριακή και ώρα 20.12 κι ενώ βρισκόταν στο εξωτερικό για υπηρεσιακούς λόγους: «Τώρα θα απολογηθείς για τα 24.000.000 ευρώ απόρρητα…αλήτη», ενώ στις 20.32 της ίδιας ημέρας του έστειλε: «Μαζέψου γιατί θα σε τελειώσω».

Πηγή: politik.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή