Τα δικαστήρια γράφουν το φινάλε του Λάζαρου στην ΑΕΚ

Print Friendly, PDF & Email

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος δύο ημέρες μετά το τέλος της σεζόν, στην οποία στέφθηκε πρωταθλητής με την ΑΕΚ δήλωσε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει στους «κιτρινόμαυρους». Μάλιστα, άφησε αιχμές για τη διοίκηση της ΑΕΚ, η οποία αποφασίζει να τον πάει στα… δικαστήρια.

Ο ίδιος ο Χριστοδουλόπουλος στο Sport24 δήλωσε ότι «Τις τελευταίες ώρες δέχομαι αρκετές πιέσεις για να ανανεώσω με την ΑΕΚ. Αλλά με απειλές ούτε χτίζεται εμπιστοσύνη, ούτε υπογράφονται συμβόλαια. Λυπάμαι πολύ, αλλά με αυτές τις συνθήκες σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να συνεχίσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ».

Για την ΑΕΚ ο παίκτης έχει… τελειώσει ήδη εδώ και ημέρες. Από την στιγμή που άρχισε να μιλάει με τον Ολυμπιακό, είχε «τελειώσει» από την ΑΕΚ με εντολή Δημήτρη Μελισσανίδη. Αυτή είναι και η θέση της ΑΕΚ πλέον. Δεν είναι θέμα οικονομικό, αλλά θέμα αρχών όπως ανέφεραν οι διοικούντες την ΠΑΕ.

«Ο Λαζαρος έχει τελειώσει για εμάς γιατί έχει μιλήσει εδώ και ένα μήνα με άλλη ομάδα και γιατί δεν σέβεται την υπογραφή του στο συμβόλαιο που έχει με εμάς μέχρι το 2019» είναι η θέση της ΑΕΚ. Ενώ είναι δεδομένο πως η Ένωση ετοιμάζει τις νομικές κινήσεις, προκειμένου να προασπίσει η ομάδα τα συμφέροντα της. Και αυτό διότι όπως τονίζουν από την ΑΕΚ, υπάρχει έγκυρο συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν, ενώ ο ίδιος φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό για 3ετές συμβόλαιο.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή