Τα ζευγάρια της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος και οι εκκρεμότητες που υπάρχουν

Print Friendly, PDF & Email

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση της 4ης φάσης του κυπέλλου Ελλάδος. Οι αναμετρήσεις έχουν προγραμματιστεί για το τριήμερο 24-26 Σεπτεμβρίου παρόλα αυτά δεν θα διεξαχθούν όλες στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα διότι υπάρχουν εκκρεμότητες από τους προηγούμενους γύρους.

Απόψε (17/9) είναι προγραμματισμένο το ματς ΑΕ Βαθύλλου Πανσαμιακού – Αιολικός για την πρώτη φάση. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει στη δεύτερη φάση την Κόρινθο και ο νέος νικητής που θα προκύψει θα αντιμετωπίσει στην τρίτη φάση τη Νίκη Βόλου.

Επίσης για την Τετάρτη (18/9) είναι προγραμματισμένα τα ματς Σπάρτη – Ιάλυσος και Βέροια – Διαγόρας, ενώ στις 25/9 θα διεξαχθεί το Αταλάντη – Ολυμπιακός Βόλου, όλα για την τρίτη φάση.

Από την ΕΠΟ ανακοινώθηκε πως υπάρχει εκκρεμότητα και στο Ασπρόπυργος – Ελασσόνα διότι η Ελασσόνα έχει καταθέσει ένσταση κατά του κύρους του αγώνα, επομένως θα πρέπει πρώτα να εκδικαστεί η υπόθεση για να οριστεί ο αγώνας του τέταρτου γύρου.

Σημειώνεται πως οι αναμετρήσεις της 4ης φάσης είναι νοκ άουτ και θα διεξάγονται στις έδρες των ανίσχυρων, δηλαδή οι ομάδες της Super League 2, που ρίχνονται στη μάχη από τον αυτόν τον γύρο, θα είναι φιλοξενούμενες.

Καλαμάτα – Καραϊσκάκης
Τρίκαλα – Δόξα Δράμας
Αιγάλεω – Εργοτέλης
Αταλάντη/Ολυμπιακός Βόλου – Απόλλων Πόντου
Αετός Ορφανού – Απόλλων Λάρισας
Πελλάνας/Ιάλυσος – Κασσιόπη
Ιωνικός – Παναχαϊκή
Πανθηραϊκός – Πλατανιάς
Ένωση Ασπροπύργου Δόξα – ΠΑΣ Γιάννινα
Βέροια/Διαγόρας – Λεβαδειακός
Καβάλα – Κισσαμικός
Α.Ε. Βαθύλλου Πανσαμιακού/Αιολικός/Κόρινθος/Νίκη Βόλου – Απόλλων Σμύρνης

Χωρίς αγώνα θα συμμετάσχει στην επόμενη φάση η ομάδα του Πανσερραϊκού.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή