Τα πέντε βήματα για την επιβίωση της Football League

Print Friendly, PDF & Email

Έστω και μετ’ εμποδίων, έπειτα από πέντε συμβούλια που δεν έγιναν λόγω έλλειψης απαρτίας, και με την παρουσία μόλις δέκα από τις 18 ΠΑΕ, η Football League εξέλεξε νέο πρόεδρο, τέσσερις μήνες μετά την παραίτηση του Στέλιου Σφακιανάκη.

Ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού, Κωνσταντίνος Νικόλτσιος, ο οποίος φερόταν επικρατέστερος για αυτήν τη θέση, δεν έβαλε υποψηφιότητα στο Διοικητικό Συμβούλιο που έγινε την Τρίτη (14/2) υποστηρίζοντας πως μέχρι τώρα ο Λεωνίδας Λεουτσάκος έχει χειριστεί με επιτυχία τα θέματα της «μικρής λίγκας».

Με νέο πρόεδρο τον τεχνικό διευθυντή του Αχαρναϊκού, Λ. Λεουτσάκο, η Football League ετοιμάζεται για τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν για την επιβίωσή της. Σύμφωνα με πληροφορίες του SoccerPlus αυτές είναι:

α) Άμεση συνάντηση με τη Super League για να διεκδικηθούν χρήματα που αφορούν είτε οφειλές από την περίοδο της ΕΠΑΕ είτε την οικονομική ενίσχυση που προβλέπεται στον Νόμο του 2006.

β) Άμεση συνάντηση με την εταιρία Stoiximan για να επεκταθεί η φετινή χορηγία για έναν ακόμη χρόνο.

γ) Διατήρηση της ρύθμισης που έχει γίνει με το ΙΚΑ και την Εφορία για τις οφειλές του συνεταιρισμού.

δ) Πίεση προκειμένου να περάσει στον νέο αθλητικό Νόμο η διάταξη που προβλέπει ποσοστό στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο από τις εταιρίες στοιχημάτων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα (πλην ΟΠΑΠ).

ε) Μείωση του κόστους λειτουργίας της Football League στο πλαίσιο της οποίας δυστυχώς έγιναν απολύσεις 12 υπαλλήλων.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή