Τα παράπονα του ΟΣΦΠ και η άρση ποινής στα σωματεία της ΕΠΣ Ηρακλείου

Print Friendly, PDF & Email

Τα παράπονά του για τη διαιτησία του Σιδηρόπουλου στον αγώνα ΑΕΚ – Ολυμπιακός εξέφρασε ο προερχόμενος από τον Ολυμπιακό εκπρόσωπος της Super League, στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, Τ. Αγραφιώτης.

Απευθυνόμενος στον πρόεδρο της ΕΠΟ, του είπε: «Παίξαμε με τη Γιουβέντους και δεν πήραμε ούτε μία κίτρινη κάρτα, ενώ στον αγώνα με την ΑΕΚ ο Σιδηρόπουλος έδωσε κάρτα στον κορυφαίο μας παίκτη».

Ο Γραμμένος του είπε ότι «στην Εκτελεστική Επιτροπή συζητούνται άλλα θέματα και όχι οι κίτρινες κάρτες και αν θέλετε μπορούμε να περάσουμε έξω να συζητήσουμε και για αυτά».

Η συζήτηση σταμάτησε εκεί αν και αργότερα με αφορμή τον ορισμό του Παναγιώτη Διακοφώτη ως υπεύθυνου του ISO, ο Αγραφιώτης ακούστηκε να λέει «δεν σε ψηφίζω διότι είσαι σε περίεργες φωτογραφίες (σ.σ. εννοούσε την παρουσία τους στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, στο ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός)».

– Από την πλευρά της Super League μπήκε θέμα μείωσης του ποσοστού που αποδίδει στην ΕΠΟ από εισιτήρια, μεταγραφές κ.α. από 3% σε 1%.

– Η Ε.Ε. της ΕΠΟ προχώρησε στην άρση της ποινής αναστολής ιδιότητας μέλους, που είχε επιβάλλει σε δύο σωματεία της ΕΠΣ Ηρακλείου, επειδή προσέφυγαν στην τακτική δικαιοσύνη ζητώντας να μην γίνουν οι εκλογές της ΕΠΟ και παρότι το αδίκημα τελέστηκε. Όπως ειπώθηκε για αυτές τις περιπτώσεις θα πρέπει να προστεθεί μία νέα ποινή που να μην είναι εξοντωτική αλλά να φέρει συνέπειες για αυτούς που παραβιάζουν το καταστατικό.

– Η ΚΕΔ παρέδωσε στα μέλη της Ε.Ε. τη λίστα με τους υποψήφιους διεθνείς διαιτητές που πέρασαν επιτυχώς τις εξετάσεις.

Διαβάστε τις αποφάσεις της Ε.Ε. της ΕΠΟ που ανακοινώθηκαν ΕΔΩ

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή