Τα παράπονα του ΟΦΗ, η απουσία Παπαδόπουλου και η αντίδραση του Σπανού

Print Friendly, PDF & Email

Η αναμέτρηση του Αρη με τον ΟΦΗ στο «Κλ. Βικελίδης» έληξε χωρίς νικητή (0-0), με τον προπονητή των Κρητικών, Νίκο Παπαδόπουλο, να μην δίνει το παρών στη συνέντευξη Τύπου λόγω της διαιτησίας που αντιμετώπισε η ομάδα του.

«Τέτοιου είδους παιχνίδια, κρίνονται στις λεπτομέρειες. Από το 80ο λεπτό και μετά, η μπάλα βγήκε τρεις φορές πλάγιο υπέρ μας και ο βοηθός έκλεισε τα μάτια και έδωσε την μπάλα στον Άρη. Ο προπονητής της ομάδας μας δεν ήρθε στην συνέντευξη τύπου, διότι είχε νεύρα και ήρθα εγώ να σχολιάσω το παιχνίδι και πιστεύω σας καλύπτω. Όσον αφορά τον πρώτο διαιτητή της αναμέτρησης (σ.σ. Φωτιάδης), τον σεβόμαστε απόλυτα και πιστεύουμε πως είναι ένας ρέφερι επιπέδου Super League», είπε μεταξύ άλλων ο συνεργάτης του Παπαδόπουλου, Νίκος Καραμπετάκης.

Ενοχλημένος από την στάση του προπονητή του ΟΦΗ εμφανίστηκε ο Δημήτρης Σπανός, χαρακτηρίζοντας «unfair» την ενέργεια του συναδέλφου του.

“Σε τι αδικήθηκε ο ΟΦΗ; Γιατί δεν ήρθε ο κ. Παπαδόπουλος; Για τρία αράουτ. Ξαναλέω, βλέπω μια σειρά καταστάσεων τον τελευταίο μήνα. Κερδίζουμε εδώ μέσα πάει η ομάδα στο χωριό της λέει χάσαμε άδικα. Εγώ τον κ. Παπαδόπουλο, τον σέβομαι, είναι φίλος μου, μιλάω χρόνια μαζί του. Είναι unfair, όμως η κίνησή του να μην είναι εδώ και απέναντι σε μένα και στον Αρη. Αν ο διαιτητής έβγαζε κόκκινες, δεν έδινε πέναλτι πχ στον ΟΦΗ, θα ήμουν μαζί του, γιατί όμως δεν είναι εδώ τώρα;”, ανέφερε ο τεχνικός των «κίτρινων» για το θέμα.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή