Τα συλλυπητήρια ΕΠΟ, SL1 και ΕΣΗΕΑ για την απώλεια του Κώστα Καίσαρη

Print Friendly, PDF & Email

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια του Κώστα Καίσαρη. Ο εκλιπών υπηρέτησε με ξεχωριστό και ρηξικέλευθο τρόπο τη δημοσιογραφία και το αποτύπωμά του θα μείνει ανεξίτηλο στον χώρο του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού γενικότερα. Ειλικρινή συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του.

H Super League εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή της στην οικογένεια και τους οικείους του δημοσιογράφου Κώστα Καίσαρη, ο οποίος επί δεκαετίες με τη δηκτική του πένα άφησε το δικό του, ξεχωριστό στίγμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:

«Έφυγε» χθες, μετά από σύντομη νοσηλεία, ο δημοσιογράφος Κώστας Καίσαρης, σε ηλικία 70 ετών.
Ο Κώστας Καίσαρης γεννήθηκε το 1949 στην Αθήνα. Από νωρίς επέλεξε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και το αθλητικό ρεπορτάζ, στο οποίο αφοσιώθηκε και υπηρέτησε με πάθος σε όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής του ζωής.
Τη δημοσιογραφική του καριέρα ξεκίνησε στην εφημερίδα «Ριζοσπάστης» το 1980 ενώ στη συνέχεια εργάστηκε στις εφημερίδες «Φίλαθλος», «Ελεύθερος Τύπος», «Goal News» και «Νοκ άουτ», στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM», ενώ υπήρξε επί σειρά ετών συνεργάτης και σχολιογράφος του «Sport24.gr» και του «Contra.gr». Τα τελευταία δύο χρόνια εργαζόταν στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» και στην ιστοσελίδα «to10.gr»
Ο Κώστας Καίσαρης εργάστηκε σκληρά, έως την τελευταία στιγμή, αφιερώνοντας όλη του τη ζωή στη δημοσιογραφία και τον σχολιασμό της επικαιρότητας. Υπήρξε σχολιογράφος καυστικός, ο οποίος, πέραν των αθλητικών, σχολίασε τα κακώς κείμενα στην πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου. Με προσωπική γραφή, αναδείχθηκε σε σχολιαστή, τον οποίο ακολουθούσε το αναγνωστικό κοινό και του οποίου οι απόψεις δεν περνούσαν απαρατήρητες. Πέτυχε έτσι να έχει μεγάλη αναγνώριση μεταξύ των συνεργατών και συναδέλφων του.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται βαθύτατα τη σύζυγό του, τα αγαπημένα του παιδιά και τους οικείους του και αποχαιρετά τον συνάδελφο, ο οποίος διέγραψε μία ξεχωριστή πορεία στην ελληνική δημοσιογραφία.
Η κηδεία του Κώστα Καίσαρη θα γίνει αύριο Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, στις 13.00 από τον Ι.Ν. Προφήτη Ηλία (Τσακού) στην Αγία Παρασκευή.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Mε την παράκληση να αναρτηθεί, δημοσιευθεί και μεταδοθεί.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή