Τα ψέματα τελείωσαν για την Αργεντινή

Print Friendly, PDF & Email

·Το Pamestoixima.gr προσφέρει 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξη του αγώνα Αργεντινή-Παραγουάη

Η Αργεντινή ξεκίνησε με ήττα το Copa America. Στο ντέρμπι του δεύτερου ομίλου έχασε με 2-0 από την Κολομβία και μπήκε σε περιπέτειες.

Τα ψέματα τελείωσαν για τον Μέσι και την παρέα του. Αν θέλουν να προχωρήσουν στο Copa America πρέπει να αντιδράσουν και να πάρουν τη νίκη στο παιχνίδι με την Παραγουάη, το οποίο θα ξεκινήσει στις 3:30 το πρωί της Πέμπτης.

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται και η αντίπαλός τους, μετά την απρόσμενη ισοπαλία με το Κατάρ, στην πρεμιέρα του ομίλου. Η Παραγουάη προηγήθηκε με 2-0 στο 56′ και πίστεψε ότι «καθάρισε» το παιχνίδι. Όμως το Κατάρ αντέδρασε και με δύο γκολ, σ’ ένα δεκάλεπτο, ισοφάρισε 2-2.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξη του αγώνα της Αργεντινής με την Παραγουάη. 

Στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις τους, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, η Αργεντινή δεν κατάφερε να σκοράρει κόντρα στην Παραγουάη. Ηττήθηκε εντός έδρας με 1-0, ενώ η αναμέτρησή τους στην Ασουνσιόν τελείωσε ισόπαλη χωρίς τέρματα.

Στην τελευταία αγωνιστική του δεύτερου ομίλου του Copa America, την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019, η Αργεντινή θα αντιμετωπίσει το Κατάρ και η Παραγουάη την Κολομβία.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή