Τελικώς… με αυτοκόλλητα και παράκαμψη του αθλητικού νόμου

Print Friendly, PDF & Email

Η ιδέα που έπεσε χθες βράδυ προκειμένου να ξεπεραστεί η παράνομη έκδοση μη αριθμημένων εισιτηρίων, με την τοποθέτηση αυτοκόλλητων στις θέσεις του Πανθεσσαλικού Σταδίου και αντίστοιχων στα εισιτήρια, καθώς και οι ισχυρές και πολυεπίπεδες πιέσεις που ασκήθηκαν την προηγούμενη νύχτα στον Γιώργο Βασιλειάδη, φαίνεται πως οδηγούν στην τέλεση του τελικού Κυπέλλου παρά την άρνηση του υφυπουργού Αθλητισμού, ο οποίος ένδειξη δυσαρέσκειας δεν θα παραστεί στον τελικό κυπέλλου.

Στη σύσκεψη που ολοκληρώθηκε ειπώθηκε ότι έως αύριο θα έχουν αριθμηθεί οι θέσεις του Πανθεσσαλικού με αυτοκόλλητα που αναμένονται το απόγευμα από τη Θεσσαλονίκη, ενώ αύριο αναμένεται να φτάσουν στο Βόλο τα αυτοκόλλητα που θα τοποθετηθούν στα εισιτήρια των φιλάθλων.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν, το πιθανότερο είναι να τοποθετηθούν κατά τον έλεγχο που θα γίνει, έξω από τον Βόλο, στα πούλμαν, τα οποία θα μεταφέρουν τους οργανωμένους φιλάθλους, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός έξω από τις θύρες του Πανθεσσαλικού.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να επισημανθεί ότι το Πανθεσσαλικό δεν έχει τουρνικέ στην είσοδο των θυρών όπως προβλέπει ο νόμος και το τσεκάρισμα των εισιτηρίων θα γίνεται με μηχανήματα (χειροκίνητα σκάνερ) που θα φέρουν μαζί τους οι ΠΑΕ!

Η απουσία τουρνικέ εγκυμονεί κινδύνους για μαζική είσοδο οπαδών στο γήπεδο. Η Αστυνομία είπε ότι προκειμένου να αποφευχθεί αυτό θα υπάρχουν στις θύρες ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και σεκιούριτι. Παρών στη συνάντηση ήταν και ο επικεφαλής των ΜΑΤ της Αττικής.

Δείτε ΕΔΩ εικόνες από το Πανθεσσαλικό Στάδιο λίγες ώρες πριν την τέλεση του τελικού.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή