Αρχική Super League 1 Τεννές: «Ολες οι αποφάσεις εναντίον μας, υποβιβαζόμαστε και από λάθη άλλων»

Τεννές: «Ολες οι αποφάσεις εναντίον μας, υποβιβαζόμαστε και από λάθη άλλων»

Μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, τη δήλωση του βοηθού προπονητή, Λευτέρη Βελέντζα και ο τεχνικός της «ελαφράς ταξιαρχίας» αναλώθηκε στη συνέντευξη Τύπου στη διαιτησία.

Στο επίκεντρο της κριτικής βρέθηκε κυρίως η αποβολή του τερματοφύλακα Βάσιτς από τον Πραξιτέλη Ζαχαριάδη, η οποία χαρακτηρίστηκε από τους φιλοξενούμενους «τεράστιο λάθος».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπάμπης Τεννές μετά την ήττα του Απόλλωνα με 1-0 στα Γιάννινα:

«Δυστυχώς μας αναγκάζουν αντί να μιλάμε για ποδόσφαιρο, να μιλάμε για άλλα πράγματα. Η ομάδα υποβιβάζεται όχι μόνο από δικά της λάθη, αλλά και άλλων.

Πριν μερικές αγωνιστικές δεν δόθηκε καθαρό φάουλ στην Λάρισα και γίνεται αυτογκόλ, στο προηγούμενο με τον Λεβαδειακό, έπρεπε ο αντίπαλος να παίζει με λιγότερο παίκτη από το 30’, όμως δεν δόθηκε αποβολή και σήμερα ο διαιτητής μας στερεί το δικαίωμα να διεκδικήσουμε ως το τέλος κάτι, με την κόκκινη που δεν υπάρχει. Καταλαβαίνετε ότι υπάρχει στεναχώρια, γιατί κάναμε προσπάθεια, τα παιδιά ανταποκρίνονται σε ό,τι λέμε, αλλά δεν παίρνουμε όσα δικαιούμαστε στον αγωνιστικό χώρο

Για το ματς δεν έχω πολλά, το είδαν όλοι, μπορούσαμε να πάρουμε τουλάχιστον την ισοπαλία, αλλά όλες οι αποφάσεις ήταν εναντίον μας. Όλοι κάνουμε λάθη και ο συγκεκριμένος διαιτητής έκανε λάθη, αλλά μας στοιχίζουν πολύ».

Exit mobile version