Τεχνητή αναβολή του ΔΣ της Super League, παραμένει η ποινή του υποβιβασμού

Print Friendly, PDF & Email

Αναβλήθηκε, λόγω… τεχνητής έλλειψης απαρτίας το ΔΣ της Super League, όπου ήταν προγραμματισμένο να συζητηθεί η αλλαγή της ποινής του υποβιβασμού των ομάδων που δεν θα αδειοδοτηθούν για το επόμενο πρωτάθλημα, με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο πρόβλημα, αφού εκτιμάται ότι δεν μπορεί να πάρει άδεια συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, από τη στιγμή που δεν κατέστη εφικτό να συγκεντρωθούν οι απαιτούμενοι ψήφοι για την αλλαγή του κανονισμού, ήτοι τα 3/4 των ΠΑΕ που θα έδιναν το παρών στη συνεδρίαση, δεν μετέβησαν στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής οι ΕΠΟ, ΑΕΚ, Ατρόμητος, Λαμία, Απόλλων Σμύρνης, Λεβαδειακός και Πανιώνιος, με αποτέλεσμα να αναβληθεί το ΔΣ.

Yπενθυμίζεται ότι ΑΕΚ, Ατρόμητος, Απόλλων και Πανιώνιος ήταν μαζί με τον Παναθηναϊκό και την Κασσιόπη, οι ομάδες που έστειλαν έγγραφο στη Λίγκα ζητώντας τη διεξαγωγή ΔΣ, αλλά τελικά δεν πρόσηλθαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα καταψήφιζαν οι ΠΑΟΚ, ο Αστέρας Τρίπολης, ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο Πλατανιάς και η Κέρκυρα, παρ’ όλο που οι “Φαίακες” ήταν μεταξύ αυτών που ζήτησαν το έκτακτο ΔΣ και έδειξαν να αλλάζουν την αρχική τους στάση (είχαν ψηφίσει λευκό στην πρώτη ψηφοφορία), ενώ άγνωστες παραμένουν οι προθέσεις του Λεβαδειακού, του Παναιτωλικού και της Ξάνθης.

Ωστόσο, παρά τη σημερινή εξέλιξη, παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο, οι ομάδες που επιδιώκουν την αλλαγή της ποινής να επανέλθουν, σε περίπτωση που κατοχυρώσουν την θετική ψήφο των 3/4 των ΠΑΕ που θα είναι παρούσες στην ψηφοφορία.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή